Το Panasonic Eluga C δίνει έμφαση στο… real estate της οθόνης


Το Panasonic Eluga C έχει ελάχιστα περιθώρια γύρω από την οθόνη στην πρόσοψή του, δίνοντας έτσι περισσότερο χώρο στην απεικόνιση πληροφορίας. 

Η οθόνη του Panasonic Eluga C έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της πρόσοψης, με ένα σχεδιασμό που το κάνει να φαίνεται σημαντικά πιο εξελιγμένο από ό,τι πραγματικά είναι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οθόνη καταλαμβάνει το 84.6% της επιφάνειας του μπροστινού μέρους της συσκευής. Κάτω από την οθόνη βρίσκεται ένας αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ κάτω από την οθόνη, σε μια μάλλον ανορθόδοξη τοποθέτηση, υπάρχει και μία κάμερα για τις selfies στα 8 Megapixel.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μία διπλή κάμερα με αισθητήρα 13 και 5 Megapixel. O επεξεργαστής του Panasonic Eluga είναι ο MediaTek MT6750T, ο οποίος έχει αρχιτεκτονική 28nm, ενώ η μνήμη RAM της συσκευής είναι στα 4 GB. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 64 GB, ενώ μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω με τη χρήση καρτών micro SD. H συνολική χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι στα 3000 mAh και δεν προσφέρει δυνατότητες ταχείας φόρτισης.

Το Panasonic Eluga C δεν αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά, ενώ στις αγορές που θα διατεθεί εμπορικά έχει ξεκινήσει η διαδικασία των προπαραγγελιών του.



Source link