Το Moovit διπλασιάζει τους χρήστες του σε ένα χρόνο, σε 100 εκατομμύρια


To Moovit, εφαρμογή για τις δημόσιες συγκοινωνίες και η μεγαλύτερη εταιρεία δεδομένων και αναλύσεων για τις συγκοινωνίες, ανακοίνωσε ότι έχει ξεπεράσει τους 100 εκατομμύρια χρήστες, 100% αύξηση σε 12 μήνες.

Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερες από 1.700 πόλεις σε 79 χώρες. Αυτά τα ορόσημα φέρνουν το Moovit πιο κοντά στο όραμά του να τροφοδοτεί κάθε αστικό ταξίδι στον κόσμο, καθιστώντας τη συγκοινωνία ομαλότερη για τους επιβάτες οπουδήποτε και αν βρίσκονται, οποιαδήποτε γλώσσα και αν μιλάνε. Σήμερα το Moovit υποστηρίζει 44 από τις γλώσσες του κόσμου.

Το Moovit — που ονομάστηκε στο App Store ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές για το 2017 –πέρα από το γεγονός ότι αυξάνει τη βάση χρηστών της εφαρμογής, βοηθάει επίσης τους δήμους να βελτιώσουν το μέλλον της αστικής κινητικότητας. Το Moovit έχει κατασκευάσει εργαλεία χρησιμοποιώντας το ασύγκριτο πλεονέκτημα που έχει από τα παγκόσμια δεδομένα μεταφορών που συγκεντρώνει για να βοηθήσει τις κυβερνήσεις, τους σχεδιαστές πόλεων και τις επιχειρήσεις να προετοιμαστούν καλύτερα για ένα μεταβαλλόμενο αστικό τοπίο. Το Moovit παράγει μισό δισεκατομμύριο νέα σημεία δεδομένων συγκοινωνίας ημερησίως από τους χρήστες του και από την κοινότητα 200.000 τοπικών εθελοντών που ονομάζονται “Mooviters”.

Το Moovit έχει επίσης εντείνει την παροχή προσβάσιμων και πιο υποστηρικτικών ταξιδιών συγκοινωνίας για χρήστες με οπτικές και κινητικές αναπηρίες. Το Moovit λάνσαρε δρομολόγια που είναι φιλικά για αναπηρικές καρέκλες, πρώτα στο Λονδίνο τον Ιούνιο, και στη συνέχεια σε άλλες πόλεις της Ευρώπης και τώρα σε 10 πόλεις στις ΗΠΑ όπως: Boston, Chicago, Dallas/Fort Worth, Madison, (Wisc.), Miami, Minneapolis, Las Vegas, Los Angeles, Philadelphia, και San Diego. Με 18,2 εκατομμύρια ενήλικες στις Η.Π.Α. που δεν μπορούν ή δυσκολεύονται να περπατήσουν ακόμα και μικρές αποστάσεις, η εύρεση της πιο προσβάσιμης διαδρομής μέσω της δημόσιας συγκοινωνίας είναι σημαντική για να μπορούν να ταξιδεύουν έξυπνα και ομαλά. Για όσους δεν μπορούν να οδηγήσουν, το Moovit μειώνει επίσης το άγχος του ταξιδιού στη δημόσια συγκοινωνία, ιδιαίτερα σε κάποιο νέο ή άγνωστο μέρος.

Το Moovit ονομάστηκε από το App Store ως μία από τις Καλύτερες Εφαρμογές το 2017 στη κατηγορία “Sustainability”. Κατεβάστε δωρεάν το moovit: https://moovitapp.com/Source link