Το LG G7 ίσως έρθει τον επόμενο μήνα και θα είναι ακριβότερο


Η LG Electronics ίσως προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια της νέας της ναυαρχίδας στον τομέα των smartphones τον επόμενο μήνα, με την εμπορική διάθεση να ξεκινάει από τον Μάιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ETNews η κορεατική εταιρεία θα κοστολογήσει υψηλότερα την μελλοντική της ναυαρχίδα, σε σύγκριση με το περυσινό G6. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το LG G7 αναμένεται να κοστίζει περί τα 850-950 δολάρια στην Κορέα, δηλαδή θα είναι περίπου 100 δολάρια ακριβότερο από το G6.

Στο επίπεδο των τεχνικών χαρακτηριστικών, το LG G7 φημολογείται ότι θα διαθέτει ιδιότητες τεχνητής νοημοσύνης ανάλογες του LG V30S ThinQ, ενώ ορισμένες διαρροές θέλουν την συσκευή να εξοπλίζεται με OLED οθόνη στην οποία θα υπάρχει και εγκοπή στο επάνω μέρος στα πρότυπα του iPhone X.

Η συσκευή, που δεν είναι απόλυτο ότι θα ονομαστεί G7, θα διαθέτει πιθανότατα την κορυφαία πλατφόρμα Snapdragon 845 της Qualcomm συνδυασμένη με «αναβαθμισμένη» μνήμη RAM και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Στο πίσω μέρος αναμένεται να υπάρχει dual κάμερα τοποθετημένη σε κάθετη διάταξη με αισθητήρες ανάλυσης 16 Megapixel καθώς επίσης και ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος. Η μπαταρία του φέρεται να είναι χωρητικότητας 3.000mAh.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημείο στο δημοσίευμα του ETNews όπου γίνεται λόγος για ύπαρξη και ενός δεύτερου μοντέλου, του LG G7 Plus, το οποίο θα παρουσιαστεί μαζί με το «απλό» G7. Κατά τα πρότυπα του LG G6 Plus, το LG G7 αναμένεται να διαθέτει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο αλλά και περισσότερη μνήμη RAM.

The post Το LG G7 ίσως έρθει τον επόμενο μήνα και θα είναι ακριβότερο appeared first on pestaola.Source link