Στις 17 Οκτωβρίου έρχεται το Windows 10 Fall Creators Update


Στο πλαίσιο της παρουσίας της στην IFA, η Microsoft έδωσε αναλυτικές πληροφορίες για το επερχόμενο Windows 10 Fall Creators Update. 

To Windows 10 Fall Creators Update θα ξεκινήσει να διατίθεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες από τις 17 Οκτωβρίου και έπειτα, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν τα στελέχη της Microsoft στην IFA στο Βερολίνο.

Το Windows 10 Fall Creators Update είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά τον Μάιο, οπότε και είχε τονιστεί ότι τα Windows 10 θα αποκτήσουν αλλαγές στο σχεδιασμό και την χρηστικότητα, ενώ θα υποστηρίζουν τα κράνη mixed reality που σταδιακά θα αρχίσουν να κυκλοφορούν και εκείνα από τις 17 Οκτωβρίου και έπειτα.

Μερικά από τα στοιχεία που θα αποτελούν βασικό εξοπλισμό των υπολογιστών που θα δεχτούν το Windows 10 Fall Creators Update θα είναι οι δυνατότητες γραφής πάνω στην οθόνη που θα έχουν όσοι χρησιμοποιούν μία συσκευή με stylus, οι οποίοι θα μπορούν να γράφουν απευθείας πάνω σε ένα PDF, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το CNET, ενώ η εφαρμογή Photos θα μπορεί να προβάλλει διάφορα 3D στοιχεία.

Ένα από τα πολυαναμενόμενα νέα στοιχεία είναι και το gaming mode το οποίο θα μπορεί να μειώνει τις εφαρμογές που λειτουργούν στο παρασκήνιο για να παραμένει σε υψηλά επίπεδα η απόδοση του υπολογιστή κατά τη διάρκεια του gaming.Source link