Πρόβλεψη ότι η Apple θα λανσάρει τρεις συσκευές σαν το iPhone X το 2018


Ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για να αρχίσει η φημολογία σχετικά με τις πιθανές επιλογές της Apple, ακόμη και λίγο μετά την επίσημη διάθεση στα καταστήματα του νέου iPhone X.

Τον χορό των φημών σχετικά με τα iPhone που θα λανσάρει η Apple το 2018 άνοιξε η KGI Securities, η οποία σε σημείωμά της προς το επενδυτικό κοινό διατυπώνει την άποψη ότι η αμερικανική εταιρεία σχεδιάζει το λανσάρισμα συνολικά τριών μοντέλων. Αυτές οι τρεις συσκευές θα βασίζονται στο σημερινό iPhone X ενώ οι δύο από αυτές θα είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος από τη φετινή ναυαρχίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλύσεων θεωρεί ότι η δεύτερη γενιά του iPhone X θα έρθει στο ίδιο μέγεθος με το αρχικό μοντέλο, δηλαδή στις 5,8 ίντσες, ενώ θα υπάρχει και ένα σημαντικά μεγαλύτερο μοντέλο με οθόνη 6,5 ιντσών το οποίο η ανάλυση ονομάζει iPhone X Plus. Τα δύο αυτά μοντέλα θα έρχονται με οθόνες τεχνολογίας OLED.

Η τρίτη συσκευή θα είναι ένα μοντέλο στις 6,1 ίντσες, το οποίο με οθόνη τεχνολογίας LCD και κόστος μεταξύ 650-750 δολαρίων θα προορίζεται να καλύπτει την mid-range κατηγορία της αγοράς.

Η ανάλυση της KGI Securities θεωρεί δεδομένο ότι η Apple θα κάνει «στροφή» προς τον νέο σχεδιασμό που υιοθετήθηκε για το iPhone X ενώ φαίνεται ότι αφήνει οριστικά πίσω της τον αισθητήρα Touch ID. Άγνωστο παραμένει σε αυτή την περίπτωση αν θα υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη των «συμβατικών» iPhone 8, iPhone 8 Plus και iPhone SE.

Επιπλέον, μένει να αποδειχθεί αν η Apple θα καταφέρει να καλύψει πλήρως τις μελλοντικές της ανάγκες μέσω της εφοδιαστικής της αλυσίδας, χωρίς προβλήματα, μιας και η ανάλυση προβλέπει όχι ένα αλλά τρία smartphones με ελαχιστοποιημένα bezels, κάμερα True Depth και λειτουργία Face ID.Source link