Πιο-σέξι-πεθαίνεις η Τζένιφερ Λόρενς στο τρέιλερ του «Red Sparrow»Ως Ρωσίδα κατάσκοπος που χρησιμοποιεί μαεστρικά μυαλό και κορμί.

Ήμασταν από τους πρώτους που βγήκαν και καταδίκασαν το περίφημο #Fappening κι αυτό είναι γνωστό στους πάντες (τι εννοείς ότι το Ratpack.gr βγήκε στον αέρα τον Οκτώβριο του 2016;). Η Jennifer Lawrence ήταν ένα από τα θύματα της όλης υπόθεσης και σύμφωνα με πληροφορίες που αντλήσαμε από έναν φίλο μας από το χωριό, οι πόζες της έβρισκαν ταβάνι στην κλίμακα του σέξινες.

Η τιτανοτεράστια ηθοποιός, που την απολαύσαμε στο Passengers και στο Mother!, μέσα στο 2018 αναμένεται να μας προκαλέσει ξανά ανελέητο draw-jopping μέσα από την ερμηνεία της ως Dominika Egorova στο Red Sparrow (σκηνοθεσία Francis Lawrence). Μια σαγηνευτική Ρωσίδα κατάσκοπος η οποία έχει εκπαιδευτεί στο λεγόμενο «Sparrow School» για να χρησιμοποιεί όχι μόνο την οξυδέρκειά της αλλά και το ίδιο της το κορμί στις επιμέρους αποστολές που της αναθέτουν.

Όλα καλά κι όλα ανθηρά στην καριέρα της, μέχρι που εμφανίζεται στην πορεία της ένας πράκτορας της CIA (τον υποδύεται ο Joel Edgerton) τον οποίο και καψουρεύεται #denmplekeis.

Τα υπόλοιπα του χρόνου και όσο εξασκούμε την υπομονή μας, παίρνουμε τζούρα από το επίσημο τρέιλερ της 20th Century FOX:

ratpack.grSource link