Νέο σπίτι φρίκης στην ΑριζόναΜια νέα υπόθεση με γονείς που βασάνιζαν τα παιδιά τους συγκλονίζει στην Αμερική. Οι γονείς 69 και 64 ετών, συνελήφθησαν από τις αρχές όταν ένα από τα τέσσερα παιδιά κατάφερε να το σκάσει και ειδοποίησε την αστυνομία.

Μετά την τρομακτική ιστορία των Τέρπιν που κρατούσαν δεμένα τα 13 παιδιά τους το ζευγάρι των Γκουτιέρεζ έρχεται να προστεθεί στη λίστα των γονιών που καταλήγουν στη φυλακή για εγκλήματα που έχουν κάνει στα παιδιά τους.

Σε καθένα από τα δωμάτια του σπιτιού στο Τάκσον της Αριζόνα οι γονείς κλείδωναν από ένα παιδί χωρίς να του δίνουν φαγητό και νερό για πάνω από δώδεκα ώρες. Οι δύο γονείς βρίσκονται υπό κράτηση, δεν διαθέτουν δικηγόρο προς το παρόν και η αστυνομία δεν έδωσε άλλες πληροφορίες για τη στάση που έχουν κρατήσει.

Το ένα από τα τέσσερα παιδιά κατάφερε να το σκάσει από ένα παράθυρο και να φτάσει σε ένα κατάστημα της περιοχής. Εκεί ζήτησε τηλέφωνο και κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού το παιδί ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.Source link

قالب وردپرس