Νέο LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 από την Comart


Το νέο LaCie 2big Dock με Thunderbolt 3, προσφέρει γρήγορες ταχύτητες και τεράστια χωρητικότητα, και καθίσταται απαραίτητο και πολυδύναμο εργαλείο για φωτογράφους και κινηματογραφιστές.

Σχεδιασμένο από τον Neil Poulton, το LaCie 2big Dock είναι επίσης ένας κομψός αλλά ισχυρός σταθμός σύνδεσης που παρέχει θύρες για τη σύνδεση άλλων συσκευών, χαρακτηριστικό που θυσιάζουν πολλοί φορητοί υπολογιστές τα τελευταία χρόνια.

Μέσω ενός μόνο καλωδίου, απλοποιεί και συγκεντρώνει την επιφάνεια εργασίας συνδέοντας κάρτες SD, κάρτες Compact Flash και άλλες συσκευές απευθείας με φορητό υπολογιστή. Το αποτέλεσμα είναι μια απλουστευμένη, πιο αποτελεσματική και γρήγορη ροή δημιουργικών εργασιών.

Ταχύτητα και τεράστια χωρητικότητα

Οι δημιουργικοί επαγγελματίες χειρίζονται μεγάλες ποσότητες δεδομένων σε στενά χρονοδιαγράμματα, επομένως η ποιότητα και η ταχύτητα των εργαλείων τους είναι κρίσιμες. Με χωρητικότητα έως 20TB – αύξηση κατά 25% σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση – το LaCie 2big Dock προσφέρει στους επαγγελματίες αρκετό χώρο για μεγάλες βιβλιοθήκες βίντεο και φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένων έως 650 ωρών 4k 30fps footage ή 200.000 raw images.

Με ταχύτητες μέχρι 440MB/s, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν μία ώρα λήψεων 4K σε ένα λεπτό. Αυτό επίσης σημαίνει σχεδόν μηδενική καθυστέρηση κατά την περιήγηση φωτογραφικών βιβλιοθηκών στο Adobe Lightroom ενώ οι κινηματογραφιστές μπορούν να επεξεργαστούν γρήγορα και ομαλά στο Adobe Premiere Pro συμπιεσμένο υλικό 4K ή HD.

Πολυεργαλείο αποθήκευσης και διασύνδεσης

Το LaCie 2big Dock είναι ένας ισχυρός σταθμός σύνδεσης που βοηθά τους φωτογράφους και τους κινηματογραφιστές να απλοποιούν τις ροές εργασίας τους. Οι υποδοχές SD και CF που βλέπουν προς τα εμπρός επιτρέπουν στον επαγγελματία να λαμβάνει άμεσα αρχεία από κάρτες μνήμης από Drone, κάμερες DSLR, GoPro και άλλες συσκευές, στο Adobe Lightroom ή στο Premiere Pro.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα MacBook Pro του 2016 δεν διαθέτουν κάποιου είδους αναγνώστη καρτών, ένα τέτοιο χαρακτηριστικό προσθέτει την απαραίτητη λειτουργικότητα που χρειάζονται οι δημιουργικοί επαγγελματίες.

Το USB 3.0 hub φορτίζει ένα τηλέφωνο ή συνδέει ένα shuttle drive ή μια κάμερα για να κατεβάσει τις λήψεις ή τα αρχεία. Μέσω του DisplayPort, οι επαγγελματίες μπορούν να συνδέσουν το LaCie 2big Dock με υψηλής ανάλυσης 720-1080p ή ακόμα και με 4Κ οθόνες.

Οι θύρες Dual Thunderbolt 3 μπορούν επίσης να τροφοδοτήσουν ένα συμβατό φορητό υπολογιστή ενώ ταυτόχρονα να προσθέσουν έως και πέντε πρόσθετες θύρες Thunderbolt ή μία μονάδα USB-C. Επιπλέον, η θύρα USB 3.1 (τύπου A) πλήρους μεγέθους στο μπροστινό μέρος της συσκευής, επιτρέπει την καθολική συμβατότητα με υπολογιστές USB-C και USB 3.0 μέσω του παρεχόμενου καλωδίου. Αυτή η θύρα λειτουργεί ως hub που επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη σύνδεση συσκευών όπως μονάδες flash USB και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές σε MacBook Pro υπολογιστές. Η συμβατότητα με Thunderbolt 2 είναι επίσης δυνατή με προσαρμογέα που πωλείται ξεχωριστά.

Το νέο LaCie 2big Dock είναι διαθέσιμο σε χωρητικότητες 8ΤΒ, 12TB, 16TB και 20TB, σε τιμές που ξεκινούν από τα 540€ (+ΦΠΑ). Όλα τα μοντέλα Lacie 2big Dock Thunderbolt 3 είναι πλέον διαθέσιμα από την Comart, εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή της LaCie.Source link