Τεχνολογία

Modern Keyboard και mouse από την Microsoft

Modern Keyboard και mouse από την Microsoft


H Microsoft επανασχεδιάζει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, με τα περιφερειακά Modern να προσφέρουν βιομετρική προστασία. 

Τόσο το Modern Keyboard όσο και το Modern Mouse από την Microsoft είναι δύο περιφερειακά που απευθύνονται κατά κύριο λόγο στους κατόχους ενός Surface και διακρίνονται τόσο για τον όμορφο εξωτερικό σχεδιασμό τους με το φινίρισμα αλουμινίου, όσο και για το γεγονός ότι το πληκτρολόγιο έχει ενσωματωμένο αισθητήρα αναγνώρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων του κατόχου του. Ο αισθητήρας αυτός μοιάζει με ένα από τα υπόλοιπα πλήκτρα και βρίσκεται τοποθετημένος μεταξύ του πλήκτρου Αlt και Ctrl.

H Microsoft σημειώνει ότι το πληκτρολόγιο προσφέρει εξαιρετική αντοχή κάτω από όλες τις συνθήκες, ενώ υποστηρίζει τόσο ενσύρματη όσο και ασύρματη λειτουργία μέσω Bluetooth 4.0. Είναι συμβατό με Windows 8 και ανώτερο, Windows 10 Phone, Android 4.4 και ανώτερο, Mac OS 10.10 και ανώτερο και iOS 8.1 και ανώτερο. Στη συσκευασία του συμπεριλαμβάνονται και δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA. Η λειτουργία του ποντικιού Μodern Mouse θα είναι ασύρματη, μέσω Bluetooth.

H ενδεικτική τιμή πώλησης του πληκτρολογίου στις ΗΠΑ θα είναι 130 δολάρια, ενώ η αντίστοιχη ενδεικτική τιμή πώλησης του ποντικιού θα είναι στα 50 δολάρια στις ΗΠΑ. Σε κάθε περίπτωση, η Microsoft τα έχει καταφέρει πολύ καλά στο κομμάτι του design των νέων της περιφερειακών.Source link

Click to add a comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τεχνολογία

More in Τεχνολογία

Επιβολή προστίμου ύψους 2,42 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Google

hotandnewΙούνιος 27, 2017

O IBM Watson στην υπηρεσία θεραπείας του καρκίνου

hotandnewΙούνιος 27, 2017

Διαθέσιμο το νέο Alienware Area 51 που ανακοινώθηκε στην Ε3

hotandnewΙούνιος 27, 2017