Η LG ίσως λανσάρει βελτιωμένο V30 με AI στο MWC 2018


Με την επόμενη ναυαρχίδα της να επανασχεδιάζεται, η LG Electronics φέρεται να ετοιμάζει την παρουσίαση ενός αναβαθμισμένου με τεχνητή νοημοσύνη V30, στο επερχόμενο Mobile World Congress.

Όπως αποκαλύπτει η κορεατική εφημερίδα Korea Herald, το αναβαθμισμένο V30 θα διαθέτει νέες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά, ενώ το όνομά του θα είναι LG V30+α. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα η κορεατική εταιρεία συνεργάστηκε για την αναβάθμιση της συσκευής με την Google ώστε το V30+α να αποκτήσει λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που θα βασίζονται στον Google Assistant.

Πέρα από τον «εμπλουτισμένο» Google Assistant και τις AI δυνατότητες, το δημοσίευμα δεν αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του φημολογούμενου smartphone. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Slashgear, με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται η σύμπλευση της LG με την Google αφού και κατά τη διάρκεια του CES 2018 όλα τα προϊόντα της εταιρείας, από έξυπνα ηχεία έως έξυπνες τηλεοράσεις, ενσωματώνουν ήδη τον Google Assistant.

Σίγουρο θα πρέπει να θεωρείται ότι η νέα συσκευή, εάν αυτή παρουσιαστεί τελικά, δεν θα διαθέτει το νέο SoC της Qualcomm, δηλαδή τον Snapdragon 845.Source link