Έως και 30% χαμηλότερες οι προ-παραγγελίες πρώτης ημέρας για το Galaxy S9


Η έντονη φημολογία σχετικά με τις χαμηλές, αρχικές, επιδόσεις της σειράς Galaxy S9 της Samsung συνεχίζεται με τις πληροφορίες να προέρχονται από τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα την πρώτη ημέρα των προ-παραγγελιών στην Κορέα η ζήτηση ήταν 30% χαμηλότερη σε σχέση με την προηγούμενη ναυαρχίδα της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, πηγές προσκείμενες στην εταιρεία αναφέρουν ότι διατέθηκαν 180.000 Galaxy S9, μέσω των τριών κύριων τηλεπικοινωνιακών παρόχων της χώρας.

Πέρυσι, την πρώτη ημέρα προ-παραγγελιών είχαν διατεθεί 260.000 συσκευές Galaxy S8. Προς το παρόν η Samsung δεν έχει προχωρήσει σε δημοσιοποίηση επίσημων στοιχείων, αλλά αναλυτές της αγοράς θεωρούν ότι η σειρά Galaxy S9 θα «πιάσει» ένα 70-80% της απόδοσης της περυσινής σειράς S8. Αυτό, σύμφωνα πάντα με αναλυτές, οφείλεται στην έλλειψη καινοτόμων χαρακτηριστικών στη νέα ναυαρχίδα σε σχέση με την κορυφαία συσκευή του 2017.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Galaxy S9 και S9+ είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελίες σχεδόν σε όλες τις σημαντικότερες αγορές του πλανήτη (και στην Ελλάδα) με την επίσημη διάθεση στα καταστήματα να ξεκινάει στις 16 Μαρτίου.

The post Έως και 30% χαμηλότερες οι προ-παραγγελίες πρώτης ημέρας για το Galaxy S9 appeared first on pestaola.Source link