Χαμηλότερες παραδόσεις iPhone X για το 2017 από τη Foxconn


Η Apple ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα διαθεσιμότητας με το iPhone X λόγω χαμηλότερων του αναμενομένου παραδόσεων από την πλευρά της Foxconn.

Την συγκεκριμένη εκτίμηση έκανε η εταιρεία ερευνών KGI Securities, προβλέποντας ότι η Foxconn θα παραδώσει περίπου 25-30 εκατομμύρια συσκευές iPhone X κατά τη διάρκεια του δ’ τριμήνου του 2017. Προηγούμενη εκτίμηση της εταιρείας ήθελε τις παραδόσεις να φτάνουν τις 30-35 εκατομμύρια συσκευές, έως το τέλος του 2017.

Η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί κατά το επόμενο τρίμηνο (α’ του 2018) οπότε η παραγωγή της Foxconn προβλέπεται να αυξηθεί σχεδόν κατά 50%, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Αιτία της βελτίωσης των ρυθμών παραγωγής φαίνεται να είναι το γεγονός ότι οι προμηθευτές των 3D modules (LG Innotek και Sharp) θα καταφέρουν να αυξήσουν τις δικές τους παραδόσεις τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί και ο ρυθμός παραγωγής της Foxconn που έχει αναλάβει την συναρμολόγηση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ασιατικών μέσων ενημέρωσης, η Sharp έχει λάβει τεχνική βοήθεια από την General Interface Solution (GIS), μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη λύσεων ενσωμάτωσης λειτουργιών σε οθόνες αφής.

Η ιστοσελίδα Phone Arena από την πλευρά της υποστηρίζει ότι μόνο 2-3 εκατομμύρια συσκευές iPhone X θα είναι διαθέσιμες για παράδοση στις 3 Νοεμβρίου, τη στιγμή που συνήθως η Apple διέθετε περίπου 10 εκατομμύρια συσκευές κατά την έναρξη διάθεσης της εκάστοτε ναυαρχίδας της.Source link