Τεχνολογία

Η LG Electronics Hellas παρουσιάζει το νέο WashTower


04 Dec Η LG Electronics Hellas παρουσιάζει το νέο WashTower

Posted at 11:17h
in LIFE TECH
by Soustas

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου η LG Electronics (LG) διοργάνωσε μία μοναδική εκδήλωση αφιερωμένη στο ιδανικό laundry room με αφορμή το λανσάρισμα του WashTowerTM, της νέας της λύσης για το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων. Το νέο WashTower™ είναι μία ενιαία συσκευή που ενσωματώνει ένα πλυντήριο και ένα στεγνωτήριο μεγάλης χωρητικότητας, διατηρώντας ένα compact σχεδιασμό με all-in-one πάνελ και προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη. Παράλληλα παρουσιάστηκαν και το εύρος των ολοκληρωμένων λύσεων της LG για την φροντίδα των ρούχων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ξεχωριστά πλυντήρια και στεγνωτήρια, πλυντηριο-στεγνωτήρια, Slim series και το Styler.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά ομιλιών από στελέχη της LG, καθώς και από ξεχωριστούς καλεσμένους, οι οποίοι μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία.

Η εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία της Δανάης Ματσιούλα, Sales Manager στο τμήμα Οικιακών Συσκευών της LG Electronics, η οποία αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που κάνουν το νέο WashTowerTM μοναδικό αλλά και στις ολοκληρωμένες λύσεις πλύσης και στεγνώματος της LG που την έχουν οδηγήσει εδώ και 10 χρόνια στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία πλύσης στην ελληνική αγορά.

Η Σίσσυ Φειδά, Αρχιτέκτονας & Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων αναφέρθηκε στην υψηλή αισθητική των ολοκληρωμένων λύσεων πλύσης και στεγνώματος που προσφέρει η LG, συνδυάζοντας υψηλή τεχνολογία με πρακτικότητα. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ως επαγγελματίας, βρίσκω αρκετά σημαντικό το γεγονός ότι η LG έχει συνδυάσει έξυπνα την υψηλή αισθητική, την κορυφαία τεχνολογία και την πρακτικότητα». Στη συνέχεια η Χριστίνα Κοντοβά, Σχεδιάστρια Μόδας δήλωσε «Τα πλυντήρια ρούχων της LG χάρη στην Τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης προσφέρουν υψηλή φροντίδα ακόμα και στα πιο ευαίσθητα υφάσματα, ενώ η ταχύτητα πλύσης αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα, εξασφαλίζοντας πολύτιμο χρόνο σε μία γεμάτη καθημερινότητα». Τέλος η Ντένα Τσαλάγκα, Αρχιτέκτονας και Fashion Editor έδωσε στους καλεσμένους της εκδήλωσης κάποιες ιδέες και συμβουλές διακόσμησης για το πώς να διαμορφώσουν ένα σύγχρονο laundry room. Μεταξύ άλλων ανέφερε «Το πλεονέκτημα εξοικονόμησης χώρου που προσφέρει η LG με την πρακτική σχεδίαση του WashTowerTM , σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσετε τον χώρο σας με έμπνευση, δημιουργία και ποιότητα».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν τα κορυφαία χαρακτηριστικά που κάνουν το WashTowerTM να ξεχωρίζει στην κατηγορία του, όπως:

Μίνιμαλ κομψός σχεδιασμός: Διακρίνεται για την premium αισθητική του, αναβαθμίζοντας τη διακόσμηση και το στυλ σε κάθε τύπο εσωτερικού χώρου
Εξοικονόμηση χώρου: Διαθέτει πρακτική σχεδίαση και απαιτεί λιγότερο χώρο είτε από δύο αντίστοιχες συσκευές ίδιας χωρητικότητας τοποθετημένη η μία πάνω στην άλλη, είτε τοποθετημένες δίπλα – δίπλα
Μεγάλη χωρητικότητα: Το πλυντήριο διαθέτει χωρητικότητα πλύσης 12 κιλών και το στεγνωτήριο χωρητικότητα 10 κιλών
AllinOne Center Control: Τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος της συσκευής ανάμεσα στο πλυντήριο και το στεγνωτήριο, το Center Control™ επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται εύκολα όλες τις ρυθμίσεις και τις λειτουργίες από ένα σημείο
Γρήγορη Πλύση + Γρήγορο Στέγνωμα: Εξοικονομεί χρόνο χρησιμοποιώντας τους κύκλους Quick Wash™ και Quick Dry™ με την επιλογή Prepare to Dry.
Smart Λειτουργίες: Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Artificial Intelligence Direct Drive™ (AI DD™), το πλυντήριο μπορεί να προσδιορίσει το κατάλληλο μοτίβο πλύσης για κάθε φορτίο, μειώνοντας τη φθορά στα υφάσματα και προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των ρούχων. Η λειτουργία Smart Pairing™ εξοικονομεί χρόνο και διευκολύνει τους χρήστες, συγχρονίζοντας τις λειτουργίες πλύσης και στεγνώματος, επιλέγοντας αυτόματα τον καλύτερο κύκλο στεγνώματος βάσει των ρυθμίσεων του κύκλου πλύσης του πλυντηρίου

Το νέο WashTower™ θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά τον Ιανουάριο 2024.

Πηγή