Τεχνολογία

Η Sony παρουσιάζει αξεσουάρ περιορισμένης έκδοσης LeBron James για το PlayStation 5


02 Mar Η Sony παρουσιάζει αξεσουάρ περιορισμένης έκδοσης LeBron James για το PlayStation 5

Posted at 11:58h
in GAMES
by Soustas

Η Sony ανακοίνωσε μια νέα πρωτοβουλία συνεργασίας με την ονομασία PlayStation PlayMakers. Ο γίγαντας των κονσολών θα συνεργαστεί με διάσημους οπαδούς της μάρκας για να “γιορτάσουν το πάθος τους για το gaming και το PlayStation” δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες για τους παίκτες. Ένα από αυτά τα διάσημα ονόματα είναι ο σούπερ σταρ του NBA LeBron James, ο οποίος βοήθησε στο σχεδιασμό ενός αξεσουάρ PlayStation 5 περιορισμένης έκδοσης.

Οι ειδικές πλάκες της κονσόλας και το χειριστήριο DualSense 5 συν-σχεδιάστηκαν από τον James και θα κυκλοφορήσουν σε επιλεγμένες χώρες. Το υλικό κοσμείται με καλλιτεχνικά στοιχεία (συμπεριλαμβανομένων των υποχρεωτικών κορώνων) και προσωπικά εμπνευσμένα μηνύματα του LeBron. Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία σχετικά με τις τιμές, αλλά μπορείτε να προπαραγγείλετε αυτά τα αντικείμενα μόνο μέσω του direct.playstation.com. κάποια στιγμή φέτος. Μπορείτε να διαβάσετε τις σκέψεις του LeBron σχετικά με το project, επισκεπτόμενοι το PlayStation Blog.

Άλλα μεγάλα ονόματα που συμμετέχουν στο PlayStation PlayMakers είναι ο αστέρας της country μουσικής Jimmie Allen, ο ηθοποιός και κωμικός King Bach και άλλοι επαγγελματίες αθλητές, όπως ο Nigel Sylvester του BMX, η All-Rookie του WNBA NaLyssa Smith, οι αστέρες του NFL Ja’Marr Chase και CeeDee Lamb, η Γαλλίδα freestyler του ποδοσφαίρου Lisa Zimouche και ο Βέλγος αστέρας του ποδοσφαίρου Romelu Lukaku. Η πρωτοβουλία μοιάζει με την πρόσφατη προώθηση της McDonald’s για τα διάσημα προϊόντα του μενού, οπότε ποιος ξέρει τι να περιμένουμε από αυτά τα ονόματα και άλλα στο μέλλον.

Πηγή