Τεχνολογία

Η DIVITEC ξεκινάει την εισαγωγή της ιταλικής Celly στην ελληνική αγορά


17 Jan Η DIVITEC ξεκινάει την εισαγωγή της ιταλικής Celly στην ελληνική αγορά

Posted at 12:51h
in SMARTS, TECH STUFF
by Soustas

Η DIVITEC, εξουσιoδοτημένος εισαγωγέας προϊόντων τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, e-mobility και οικιακών συσκευών, ανακοινώνει την διεύρυνση των συνεργαζόμενων εταιρειών, με την εισαγωγή και διάθεση στην ελληνική αγορά της ιταλικής εταιρείας προϊόντων τεχνολογίας, Celly. Με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα σχετικών προϊόντων, εισάγει στο επίσημο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της τα αξεσουάρ για smartphone, tablet και laptop της ιταλικής εταιρείας.

Η Celly είναι μια ιταλική εταιρεία που ξεκίνησε το ταξίδι της στο Μιλάνο το 1998. Έκτοτε ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας αξεσουάρ για συσκευές smartphone, tablet και laptop. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για την προστασία, τη φόρτιση και τον καθαρισμό συσκευών, προϊόντα ήχου, φωτογραφίας, gaming και gadgets. Σήμερα, η Celly είναι μέλος του Esprinet GROUP, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα συνεργατών διανομέων και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Η DIVITEC έχει ήδη ξεκινήσει τη σταδιακή εισαγωγή και διανομή στην ελληνική αγορά περισσότερων από 70 προϊόντων της ιταλικής εταιρείας. Προς το παρόν διαθέσιμα από τη Divitec είναι αξεσουάρ smartphone που κυμαίνονται σε διάφορες κατηγορίες: ξεκινώντας από την προστασία, στην οποία βρίσκουμε προϊόντα όπως θήκες και λουράκια καρπού και λαιμού, προχωρώντας σε αξεσουάρ αφιερωμένα στη φόρτιση, συμπεριλαμβανομένων φορτιστών και power bank με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης και ασύρματες ή ενσύρματες επιλογές, έως προϊόντα ήχου όπως ηχεία και μικρόφωνα. Υπάρχουν, επίσης, βάσεις αυτοκινήτων και προϊόντα που σχετίζονται με τον κόσμο της φωτογραφίας, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων προτάσεων selfie stick.

Η DIVITEC εισάγει, επίσης, τα smartwatches της Celly στη γκάμα της, με διάφορα μοντέλα όπως  “Trainerbeat”, “Trainermate” και “Trainerwatch”, που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και τις αθλητικές δραστηριότητες κάθε χρήστη. Για αντίστοιχα προϊόντα, ξεκινά και τη διανομή σχετικών αξεσουάρ της εταιρείας, με λουράκια για smartwatches άλλων εταιρειών, όπως η Apple. Τέλος, η συλλογή προϊόντων ολοκληρώνεται με μια σειρά από πληκτρολόγια, ποντίκια, mouse pads και ασύρματα USB hubs για υπολογιστές και laptops, καθώς και θήκες και τσάντες για τη μεταφορά αυτών των αξεσουάρ.

Τα παραπάνω προϊόντα της Celly διατίθενται στην ελληνική αγορά, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων και online shops της DIVITEC AE, η οποία είναι υπεύθυνη για το service και την εγγύηση καλής λειτουργίας. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι διαθέσιμα και στο site της DIVITEC, μέσω του συνδέσμου: http://tinyurl.com/5n87mfu6.

Πηγή