Τεχνολογία

Η UHD UR78 είναι ο φάρος καινοτομίας στην ενεργειακή απόδοση και τη βιωσιμότητα


17 Jan Η UHD UR78 είναι ο φάρος καινοτομίας στην ενεργειακή απόδοση και τη βιωσιμότητα

Posted at 13:35h
in SMART TV, SMARTS
by Soustas

Η smart τηλεόραση της LG, UHD UR78 είναι μια τηλεόραση 4Κ, 86 ιντσών που εντυπωσιάζει όχι μόνο με τις λειτουργίες  και τα ζωηρά της χρώματα αλλά  και για την ακλόνητη δέσμευσή της στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη βιωσιμότητα.

Η LG UHD UR78 είναι σχεδιασμένη με την πιο σύγχρονη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, θέτοντας νέα πρότυπα στην οικιακή ψυχαγωγία με οικολογική συνείδηση. Με προηγμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης για να ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν μια ανώτερη εμπειρία θέασης, συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα πιο πράσινο, πιο βιώσιμο μέλλον.

Επιπλέον, η LG UHD UR78 αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της LG για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, αφού είναι κατασκευασμένη με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και χρησιμοποιώντας βιώσιμες πρακτικές κατασκευής. Από την παραγωγή έως τη συσκευασία, κάθε λεπτομέρεια λαμβάνεται υπόψη για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την προώθηση της κυκλικής οικονομίας.

Εκτός από τον φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό της, η LG UHD UR78 είναι εξοπλισμένη με έξυπνες λειτουργίες που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να βελτιστοποιούν τη χρήση ενέργειας. Ο έλεγχος φωτεινότητας μέσω AI ρυθμίζει τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος, ενώ οι λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας εξασφαλίζουν ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας κατά τη διάρκεια των περιόδων αδράνειας.

Η LG βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας και συνεχίζει να πρωτοπορεί στην καινοτόμο, φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία και δίνει προτεραιότητα τόσο στην εμπειρία του χρήστη όσο και στη βιωσιμότητα.

Πηγή