Τεχνολογία

Ανακοινώθηκαν τα δύο πρώτα DLCs του Real Farm, που διατίθενται δωρεάν

 Σήμερα, μετά από μία περίοδο ανανεώσεων και διορθώσεων στο περιεχόμενο, η εκδοτική εταιρία SOEDESCO ανακοίνωσε τα δύο πρώτα DLCs για τον εξομοιωτή φάρμας Real Farm στο PC, στο PlayStation 4 και στο Xbox One: το Potato pack και το Grunes Tal map. Το Potato pack προσθέτει στο περιεχόμενο μία από τις πιο δημοφιλείς καλλιέργειες στον κόσμο: τις πατάτες, μαζί με νέα οχήματα και τρέιλερ, τα οποία θα μπορέσει ο καθένας να αποκτήσει δωρεάν. Ο χάρτης Grunes Tal μεταφέρει τους παίκτες σε μια κοιλάδα που θυμίζει Δυτική Ευρώπη και διατίθεται επίσης δωρεάν.

Potato Pack

Προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι παίκτες για να καλλιεργήσουν τις δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο πατάτες. Το πακέτο περιλαμβάνει δύο νέα οχήματα: το Rival PH-4 και το Rival PH-4X. Μαζί με αυτά, ο παίκτης θα βρει και πέντε νέα τρέιλερ που θα τον βοηθήσουν να σπείρει, να εξομαλύνει το έδαφος και να καλλιεργήσει τα χωράφια, καθώς και τρεις νέες εργασίες στο career mode για να ολοκληρώσει. Συμπληρωματικά, το δωρεάν πακέτο προσθέτει επίσης τρία διασκεδαστικά οχήματα στο παιχνίδι: το Ebon Q–Bike, το Hercules Sport GT και το Ebon Sports UV. Όλες αυτές οι προσθήκες είναι το αποτέλεσμα των συζητήσεων μεταξύ της SOEDESCO και της κοινότητας του παιχνιδιού.

Χάρτης Grunes Tal

Ο χάρτης αυτός μεταφέρει τους παίκτες σε μια κοιλάδα που θυμίζει Δυτική Ευρώπη, η οποία ονομάζεται Grunes Tal. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πλούσια δάση της, τους καταπράσινους λόφους της και τις ειδυλλιακές πόλεις της δωρεάν για όσους έχουν στην κατοχή τους το Real Farm πριν την κυκλοφορία του DLC. Μετά την κυκλοφορία τους το DLC θα κοστίζει 9,99 €. Στην υπηρεσία Steam, οι παίκτες του Real Farm θα το αποκτήσουν αυτόματα την ίδια ημέρα της κυκλοφορίας του. Στο PlayStation 4 και στο Xbox One ο χάρτης θα διατίθεται δωρεάν για 7 ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

Με την κυκλοφορία αυτών των δύο DLCs δωρεάν, η SOEDESCO θέλει να ευχαριστήσει την κοινότητα για την αγορά του Ream Farm και για το γεγονός ότι μοιράζονται μαζί της τις ιδέες και τα οράματά τους.

 

Επισκευή υπολογιστών

Source link