Τεχνολογία

Τη νέα της οθόνη με HDR10 παρουσιάζει η Dell

Τη νέα της οθόνη με HDR10 παρουσιάζει η Dell


H Dell παρουσιάζει την Ultrasharp UP2718Q με HDR10, ενώ ταυτόχρονα λανσάρει και δύο νέα μοντέλα της οικογένειας InfinityEdge. 

Αναμφίβολα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Dell Ultrasharp UP2718Q, η οποία έχει διαγώνιο 27 ιντσών, ανάλυση 3840×2160 pixels και φέρει πιστοποίηση UHD Alliance Premium Certification. H οθόνη αυτή φτάνει τα 1000 nits, αναμένεται να ξεκινήσει να πωλείται στις 23 Μαΐου και η τιμή της εκτιμάται ότι θα αγγίζει τα 1999 δολάρια στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα εργαλείο που απευθύνεται σε όσους τρέχουν σχεδιαστικά και άλλα εργαλεία στον υπολογιστή τους, στοιχείο που δικαιολογεί την αυξημένη τιμή.

Η Dell παρουσίασε και δύο πιο προσιτά μοντέλα, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία InfinityEdge, τα μοντέλα U2515D και U2518D, με τιμές 699 και 499 δολάρια αντίστοιχα. Τα δύο μοντέλα θα έχουν διαγώνιο 25 ιντσών, ενώ απευθύνονται περισσότερο προς τον τελικό καταναλωτή και όχι τον επαγγελματία της εικόνας, αφού εδώ δεν υποστηρίζεται η τεχνολογία HDR, ή αλλιώς High Dynamic Range. Τα μοντέλα αυτά της Dell θα ξεκινήσουν την εμπορική τους πορεία από τις αρχές Ιουλίου και έπειτα.

Τα πιο ακριβά μοντέλα της Dell φέρουν ειδικές εργοστασιακές ρυθμίσεις για βέλτιστη απόδοση χρώματος σε ευρεία προβολή, ενώ ο χρήστης θα έχει στη διάθεσή του πλήρη εργαλεία επεξεργασίας της εικόνας, ανάλογα με τις προτιμήσεις του, όπως αναφέρει το Anandtech.Source link

Click to add a comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τεχνολογία

More in Τεχνολογία

Το αύριο, σήμερα!

hotandnewΜάιος 22, 2017

Νέα διαρροή αποκαλύπτει τα μυστικά του επερχόμενου Nokia 9

hotandnewΜάιος 22, 2017

Τα Windows 7 ο κύριος λόγος εξάπλωσης του WannaCry

hotandnewΜάιος 22, 2017