«Βόμβα μεγατόνων» η έκδοση βουλεύματος για το ποδόσφαιρο
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017, 22:34

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και με ανάρτησή του στις 22.21, αναφέρεται ότι σκάει η «βόμβα μεγατόνων» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το Συμβούλιο Εφετών με παραπεμπτικό του βούλευμα, παραπέμπει σε δίκη 28 άτομα, για την υπόθεση διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο… σκαμνί για σύσταση συμμορίας και για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνων, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται και παλιά στελέχη της ΕΠΟ και πρώην διεθνείς διαιτητές.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κι ενώ αύριο (8/11) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση του δικαστηρίου, μεταξύ των κατηγορουμένων υπάρχει ο ιδιοκτήτης μίας εκ των κορυφαίων ομάδων της χώρας, καθώς και άλλοι δύο μεγαλομέτοχοι ΠΑΕ των Αθηνών και της επαρχίας.

Όπως έγινε γνωστό η παραπομπή έγινε κατά πλειοψηφία (2-1) για 28 από τους 35 κατηγορούμενους. Το βούλευμα αποκλείει την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, αλλά παραπέμπει 8 από τους κατηγορουμένους για σύσταση συμμορίας. Ο πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου και το Συμβούλιο Εφετών έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος προσωρινής κράτησης του ιδιοκτήτη της μεγάλης ΠΑΕ.

Για τις ραγδαίες αυτές εξελίξεις ενημερώθηκε άμεσα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, ανακοίνωσε ότι πληροφορήθηκε την έκδοση του βουλεύματος για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, και σημείωσε πως θα τοποθετηθεί επί του περιεχομένου μόλις το λάβει στα χέρια του.

Συμπλήρωσε δε πως δέχτηκε κλήση από το Μαξίμου για το θέμα αυτό. 

Δείτε τη δήλωσή του:


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017, 22:35Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.