Το Shaq Fu: A Legend Reborn ετοιμάζεται να συντρίψει την αγορά με μυστικά bonus DLCsΤο Shaq Fu: A Legend Reborn ετοιμάζεται να συντρίψει την αγορά με μυστικά bonus DLCs

 Η Saber Interactive και η Wired Productions αποκάλυψαν ότι η εμπορική έκδοση του Shaq Fu: A Legend Reborn θα διαθέτει ένα μυστικό, πρόσθετο DLC την ημέρα της κυκλοφορίας της – κάτι που σημαίνει πως όποιοι αγοράσουν την εμπορική έκδοση την ημέρα της κυκλοφορίας της θα έχουν περισσότερα απ’ όσα φαντάζονταν!

Το Shaq Fu: A Legend Reborn θα κυκλοφορήσει ως εμπορική έκδοση για το PlayStation 4, το Xbox One και το Nintendo Switch. Το πρόσθετο DLC όχι μόνο θα κινήσει το ενδιαφέρον την ημέρα της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, αλλά θα διευρύνει επιπλέον την εμπειρία με νέα επίπεδα και ένα bonus, φημισμένο κεντρικό χαρακτήρα.

«Από τότε που αποκαλύψαμε το παιχνίδι στον Τύπο και στο κοινό στις πρόσφατες εκθέσεις, η υποδοχή του Shaq Fu: A Legend Reborn ήταν φανταστική,» δήλωσε ο Leo Zullo, γενικός διευθυντής της Wired Productions. «Περισσότερο απ’ όσο φανταζόμασταν, κάτι που μας κάνει να… πάρουμε το αίμα μας πίσω σε σχέση με το 1994 και που διορθώνει τον θρύλο του Shaq Fu. Ήταν τέτοια η υποδοχή, που θελήσαμε να κάνουμε την εμπορική έκδοση πραγματικά αξιομνημόνευτη για τους gamers που προτιμούν κάτι πιο απτό και συλλεκτικό. Είμαστε πραγματικά περίεργοι να καταγράψουμε τις αντιδράσεις των παικτών ως προς το πρόσθετο DLC όταν θα ανοίξουν την εμπορική συσκευασία.»

Το Shaq Fu: A Legend Reborn είναι ένα έντονο, γεμάτο δράση beat ‘em up, στο οποίο οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του ασταμάτητου Shaquille O’Neal καθώς αυτός ανοίγει δρόμο μέσα από ορδές της κόλασης και του Hollywood. Μάθετε να εκτελείτε συντριπτικά combos, πολεμήστε εκκεντρικούς celebrity bosses και αντιμετωπίστε όποιον βρεθεί μπροστά σας με μια ποικιλία όπλων, στα οποία περιλαμβάνονται katanas, shuriken και ρόπαλα του μπέιζμπολ. Εκμεταλλευτείτε τα alter ego του Shaq, τον Big Daddy O και τον Big Diesel, σε επικές μάχες, στον διάδοχο του χειρότερου παιχνιδιού όλων των εποχών, με σκοπό να αποκαταστήσετε τη φήμη του Shaq.

Like this:

Like Loading…Source link