Τεχνολογία

Νέα συλλογή Wonder Boy για το PlayStation 4 και το Switch!


22 Feb Νέα συλλογή Wonder Boy για το PlayStation 4 και το Switch!

Posted at 18:10h
in GAMES
by Soustas

Η ININ Games ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι το Wonder Boy Collection θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch και στο PS4 και θα περιλαμβάνει τις πιο εμβληματικές περιπέτειες από τη θρυλική σειρά παιχνιδιών της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Η έκδοση που θα εμφανιστεί στα καταστήματα περιλαμβάνει τέσσερις σπουδαίους τίτλους από το σύμπαν του Wonder Boy / Monster World και σύντομα θα μπορεί ο καθένας να την προ-παραγγείλει.

Τιμώντας τις αγαπημένες περιπέτειες του Wonder Boy

Στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 και του ’90, οι περιπέτειες του Wonder Boy ενθουσίαζαν τους gamers όλων των ηλικιών και έχτισαν ένα τεράστιο κοινό σε όλο τον κόσμο με το εντυπωσιακό μείγμα ενέργειας των platform και των action RPG παιχνιδιών. Όμως, η σειρά Wonder Boy είδε λίγες κυκλοφορίες στην αγορά της Δύσης στα σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας – μέχρι τώρα.

Για να τιμήσει την παράδοση αυτής της εμβληματικής σειράς παιχνιδιών, το Wonder Boy Collection θα περιλαμβάνει μια προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα απαραίτητων τίτλων της θρυλικής σειράς, οι οποίοι θα μεταφερθούν με ακρίβεια στις κονσόλες του σήμερα και θα περιλαμβάνουν διευρυμένες λειτουργίες όπως τα filters, τα shaders, τις λειτουργίες rewind και fast forward, αλλά και τη δυνατότητα να κάνετε save οποιαδήποτε στιγμή. Επιπλέον, η συλλογή θα προσφέρεται με ένα όμορφο art gallery!

Με το Wonder Boy Collection για το Nintendo Switch και το PS4, οι λάτρεις της σειράς θα αποκτήσουν τέσσερις συνολικά τίτλους από τη σειρά που επηρέασε σημαντικά τα παιχνίδια:

Wonder Boy (1986)
Wonder Boy in Monster Land (1987)
Wonder Boy in Monster World (1991)
Monster World IV (1994)

Έτσι, είτε θέλετε να ζήσετε τις επικές περιπέτειες για πρώτη φορά, να θυμηθείτε ξανά τη νεότητα που πέρασε παίζοντας Wonder Boy, ή να προσθέσετε ένα αναζωογονητικά ξεχωριστό platform game στη συλλογή σας, το Wonder Boy Collection θα σας ταιριάξει απόλυτα!

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.iningames.com/games/wonder-boy-collection/ για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε νεότερο σχετικά με το παιχνίδι.

Πηγή