Την Τρίτη 8 Μαΐου το AKMI Gaming Festival!Την Τρίτη 8 Μαΐου το AKMI Gaming Festival!

Το πρώτο AKMI Gaming Festival είναι γεγονός! Την Τρίτη 8 Μαΐου, 10.00 – 19.00, οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσουν το πρώτο φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη με ελεύθερη είσοδο, αφιερωμένο στην εικονική πραγματικότητα και το ψηφιακό παιχνίδι.

Σκοπός του #AGF είναι να συνδυάσει το mobility, την ψηφιακή διασκέδαση, τα eSports και την τεχνολογία,  με την εκπαίδευση, μέσω της γνωριμίας με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, που αποτελεί την 1η σχολή Video Game στην Ελλάδα!

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με την αγαπημένη YouTuber και No1 ιέρεια των eSports στη χώρα μας, Χριστιάνα Θάνου. Να παρακολουθήσουν ομιλίες από σπουδαίους επαγγελματίες της βιομηχανίας του Gaming, της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών. Να συμμετάσχουν σε ακαδημαϊκές συναντήσεις με εκλεκτούς καλεσμένους. Να συνομιλήσουν με επαγγελματίες του χώρου και τέλος, να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας στην ειδικά διαμορφωμένη VR Gaming Area powered by Seven Spots & Moxx VR Café.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη αλλά προϋποθέτει δήλωση συμμετοχής εδώ.

Like this:

Like Loading…Source link