Η LG στηρίζει τον διεθνή θεσμό Architecture and Design Film FestivalΗ LG στηρίζει τον διεθνή θεσμό Architecture and Design Film Festival

Η LG Electronics (LG) συμμετείχε ως Special Partner στην πρώτη εμφάνιση του διεθνή θεσμού Architecture and Design Film Festival στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Το φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη, το διάστημα 27 έως 29 Απριλίου του 2018, είναι αποτέλεσμα της συνέργειας μεταξύ του Archisearch.gr και της Demand, δύο σημαντικών φορέων που αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια έναν συστηματικό διάλογο με τον κόσμο της Αρχιτεκτονικής και του Design.

 

Το Architecture and Design Film Festival λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Σικάγο και αποτίνει φόρο τιμής στο δημιουργικό πνεύμα που ανά τα χρόνια κινεί την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες που αντικατοπτρίζουν το πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό προφίλ της παγκόσμιας Αρχιτεκτονικής και του Design, να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες θεματικές συζητήσεις και να συναναστραφούν με καταξιωμένες προσωπικότητες που προσεγγίζουν τους δύο τομείς με το πιο υψηλό αισθητικό κριτήριο σε διεθνές επίπεδο.

Η LG έδωσε το παρών στην εκδήλωση με δύο οθόνες υψηλών προδιαγραφών που πρόσφεραν την απόλυτη εμπειρία θέασης στους επισκέπτες, οι οποίοι απόλαυσαν μια επιλεκτική επιλογή ταινιών που εμφυσούν τον ενθουσιασμό της ζωής που βιώνουν οι αρχιτέκτονες. Η πρώτη τηλεόραση, η κυρτή υπέρ-υψηλής ανάλυσης LGOLED Curved 77 ιντσών (77EC980V), αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού. Η επαναστατική τεχνολογία οθόνων OLED 4Κ της LG προσφέρει πραγματικά εξαίρετη ποιότητα εικόνας, που αποδίδει το απόλυτο μαύρο και τέλεια χρώματα. Με ελαφρά κυρτό σχήμα, οι θεατές απολαμβάνουν την προβολή απρόσκοπτα, από οποιαδήποτε γωνία. Η τεχνολογία WRGB εγγυάται την απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και φωτεινά, αλλά και το μαύρο ακόμα πιο σκούρο και έντονο. Οι τηλεοράσεις OLED 4Κ διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία CINEMA 3D για ρεαλιστική τρισδιάστατη δράση και επιπλέον την εύχρηστη βραβευμένη πλατφόρμα Smart+TV WebOS, για μια μοναδική εμπειρία Smart TV.

Η δεύτερη τηλεόραση ήταν η υψηλής αισθητικής και βραβευμένη για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της με περισσότερα από 40 βραβεία LG Signature OLED TV W7 (65W7), το μοναδικό προϊόν οικιακής ψυχαγωγίας που ενσωματώνει την picture on wall τεχνολογία και ακολουθεί πιστά τη φιλοσοφία “less is more” της LG αφαιρώντας τα πάντα για να δώσει έμφαση αποκλειστικά στην τελειότητα της οθόνης. Χάρη στις τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos® προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση ανώτερης ποιότητας εικόνας και ρεαλιστικού ήχου για μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, ενώ με την τεχνολογία Active HDR, οι σκηνές αποτυπώνονται ακόμα πιο φωτεινές και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στις σκιές, και έτσι ο θεατής απολαμβάνει μια πιο ζωντανή και αληθοφανή εμπειρία θέασης.

Like this:

Like Loading…Source link