Συγκίνηση στο «Παλλάς» για το «1968»
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018, 23:34

Η αβάντ πρεμιέρ της ταινίας «1968», η οποία αποτελεί αναμφίβολα «κληρονομιά» της ΑΕΚ, παρουσιάζοντας τον θρίαμβο της Ένωσης επί της Σλάβια Πράγας και την ανάδειξή της σε Κυπελλούχο Ευρώπης στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, ολοκληρώθηκε στο «Παλλάς». Σύσσωμη η μπασκετική ομάδα και ο μεγαλομέτοχός της, Μάκης Αγγελόπουλος, αλλά και ο «ισχυρός άνδρας» της «κιτρινόμαυρης», ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έδωσαν το «παρών».

Δίπλα τους οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του τελικού της 4ης Ιουλίου του 1968 με τις οικογένειές τους, αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου. Μεταξύ αυτών ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

«Εκ μέρους του κυρίου Αγγελόπουλου θα ήθελα να καλωσορίσω τους εκπροσώπους της FIBA που μας τιμούν με την παρουσία τους, αλλά και την ομάδα της Σλάβια που είναι εδώ μαζί μας. Είναι συγκινητικό. Φυσικά και έχουμε την ΑΕΚ του 1965/68 μαζί μας και επειδή δυστυχώς υπάρχουν απουσίες μάς τιμούν οι οικογένειες των εκλιπόντων που είναι εδώ μαζί μας», ανέφερε -μεταξύ άλλων- κατά την ομιλία του ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τάσος Μπουλμέτης.

Στο «Παλλάς» βρέθηκαν επίσης οι Ευθύμης Ρεντζιάς, Δήμος Ντικούδης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιάννης Ιωαννίδης, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Πατρίκ Κομνηνός από τη FΙBA.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018, 23:36Source link