Τεχνολογία

Starfield: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον επερχόμενο τίτλο της Bethesda


02 Sep Starfield: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον επερχόμενο τίτλο της Bethesda

Posted at 22:33h
in GAMES, PC, Xbox Series X
by johndoe

Το Starfield, ο νέος τίτλος της Bethesda, έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στην κοινότητα των gamers. Πρόκειται για ένα διαστημικό RPG που υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε νέους κόσμους και να μας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία.

Τι είναι το Starfield?

Το Starfield είναι ένα επερχόμενο παιχνίδι δράσης και ρόλων που αναπτύχθηκε από την Bethesda Game Studios και δημοσιεύτηκε από την Bethesda Softworks. Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Bethesda στην E3 το 2018. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε ένα διαστημικό περιβάλλον και είναι η πρώτη νέα πνευματική ιδιοκτησία που αναπτύχθηκε από την Bethesda σε 29 χρόνια. Πρόκειται να κυκλοφορήσει για Windows και Xbox Series X/S στις 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Το Starfield είναι τοποθετημένο στον 24ο αιώνα, σε έναν γαλαξία που είναι στα πρώτα στάδια της ανθρώπινης αποικιοποίησης. Οι παίκτες λαμβάνουν τον ρόλο ενός μέλους της Constellation, μιας ομάδας εξερευνητών που αναζητούν νέους κόσμους και πολιτισμούς.

Gameplay

Το Starfield είναι ένα παιχνίδι δράσης και ρόλων. Οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν μεταξύ πρώτου και τρίτου προσώπου οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι. Διαθέτει έναν ανοιχτό κόσμο στη μορφή μιας περιοχής εντός του γαλαξία του Milky Way, περιέχοντας τόσο φανταστικά όσο και μη φανταστικά πλανητικά συστήματα. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να προσγειωθούν σε περισσότερους από 1.000 πλανήτες, φεγγάρια και διαστημικούς σταθμούς, εξερευνώντας τα μυστικά τους και ανακαλύπτοντας νέες περιπέτειες.

Η αναμονή των fans και οι πρώτες αντιδράσεις

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το Starfield, η κοινότητα των gamers έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν θετικές, με πολλούς να εκφράζουν την ανυπομονησία τους για την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Επιπλέον, η Bethesda έχει δείξει την αφοσίωση της στην κοινότητα των gamers με το αφιέρωμα στον fan Alex Hay.

Το αφιέρωμα της Bethesda σε έναν fan

Η Bethesda έχει προσθέσει ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο Starfield για τον Alex Hay, έναν fan που πέθανε πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Αυτό το αφιέρωμα δείχνει την αφοσίωση της Bethesda στην κοινότητα των gamers και το πόσο σημαντικό είναι για την εταιρεία να δημιουργεί παιχνίδια που συνδέονται με τους παίκτες τους.

Δωρεάν πακέτο από τη Microsoft: Wallpapers & Ήχοι

Η Microsoft, σε συνεργασία με τη Bethesda, προσφέρει ένα δωρεάν πακέτο για το Starfield, το οποίο περιλαμβάνει wallpapers για PC και Xbox, καθώς και ήχους εκκίνησης για το Xbox. Αυτό το πακέτο είναι μια εξαιρετική προσθήκη για τους fans που θέλουν να έχουν μια πιο προσωπική εμπειρία με το παιχνίδι.

Microsoft has released a new Starfield Dynamic Background for all Xbox Series S / X users pic.twitter.com/oDnmQwxhua

— Tom Warren (@tomwarren) August 30, 2023

Το Starfield αναμένεται να είναι το επόμενο μεγάλο hit της Bethesda. Με την ποιότητα του gameplay, την εμβάθυνση στην ιστορία και την αφοσίωση στην κοινότητα των gamers, το Starfield υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους παίκτες.

Αν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το Starfield, μπορείτε να το βρείτε εδώ.Πηγή