Τεχνολογία

Πως να παίξεις παιχνίδια του Wii στο Android!


03 Sep Πως να παίξεις παιχνίδια του Wii στο Android!

Posted at 02:07h
in GAMES
by Soustas

Το Nintendo Wii μπορεί να είναι μια από τις δημοφιλέστερες κονσόλες όλων των εποχών, αλλά στα μάτια μας εξακολουθεί να είναι μάλλον υποτιμημένο. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από casual αθλητικά παιχνίδια! Για να ζήσετε την εμπειρία του Wii σε πιο σύγχρονες εποχές, θα χρειαστείτε τον καλύτερο εξομοιωτή Android Wii.

Καλύτερος εξομοιωτής Android Wii: Dolphin

Όταν εξομοιώνετε το Nintendo Wii στο Android, υπάρχει πραγματικά μόνο μία επιλογή: Dolphin. Ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές που δημιουργήθηκαν ποτέ, το Dolphin είναι σίγουρα ο καλύτερος εξομοιωτής Android Wii. Αλλά γιατί συμβαίνει αυτό;

Για αρχή, το Dolphin είναι μια δωρεάν εφαρμογή στο Android. Ως μεταφορά της φανταστικής έκδοσης για PC, πρόκειται για ένα εξαιρετικά κατασκευασμένο λογισμικό. Ωστόσο, θα χρειαστείτε αρκετή ιπποδύναμη για να εκτελέσετε παιχνίδια σε αυτό. Αν θέλετε να τρέξετε παιχνίδια του Nintendo Wii με αξιοπρεπείς επιδόσεις, τότε βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ισχυρή συσκευή.

Το Dolphin όχι μόνο σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια Wii με πολλαπλές μεθόδους ελέγχου, αλλά και να τα παίζετε καλύτερα. Θα μπορείτε να αυξήσετε την εσωτερική ανάλυση απόδοσης, επιτρέποντάς σας να παίζετε παιχνίδια σε HD. Παιχνίδια όπως το Mad World φαίνονται καταπληκτικά σε 1080p!

Τώρα, το Dolphin δεν έχει τόσα πολλά χαρακτηριστικά όσα οι εξομοιωτές όπως ο DuckStation. Παρόλο που μπορεί να είναι ο καλύτερος εξομοιωτής Android Wii, δεν είναι ένας από τους καλύτερους εξομοιωτές. Αντίθετα, είναι μια λειτουργική εφαρμογή, που εστιάζει στην ακρίβεια της εξομοίωσης.

Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά ωραία χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς εξαπάτησης Game Shark σε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε πακέτα υφής σε ορισμένους τίτλους για ακόμα καλύτερη απεικόνιση!

Όπως και να έχει, το Dolphin είναι ο καλύτερος εξομοιωτής Android Wii, αλλά έχει επίσης μηδενικό ανταγωνισμό. Αν ψάχνετε για έναν τρόπο να παίξετε παιχνίδια Wii στο κινητό, είναι αυτό ή τίποτα.

Κατεβάστε τον δωρεάν εξομοιωτή εδώ.

Μπορεί το Dolphin να παίξει και παιχνίδια GameCube;

Ένα από τα καλύτερα σημεία του Dolphin είναι ότι είναι επίσης ο καλύτερος εξομοιωτής GameCube για Android. Καθώς το Wii είναι ουσιαστικά ένα υπερτροφοδοτημένο GameCube, το Dolphin είναι σε θέση να εξομοιώνει και τα δύο συστήματα με ευκολία.

Επιπλέον, καθώς το GameCube είναι λιγότερο ισχυρό από το Wii, τα παιχνίδια του είναι λιγότερο εντατικά. Για παράδειγμα, η έκδοση GameCube του The Legend of Zelda: Twilight Princess θα πρέπει να τρέχει καλύτερα στη συσκευή σας. (Έχει επίσης καλύτερα χειριστήρια!)

Με τα παιχνίδια gross-gen, είναι συνήθως καλύτερο να παίζετε τις εκδόσεις GameCube. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα πλεονεκτήματα για να έχετε και τις δύο εκδόσεις ενός παιχνιδιού στο Dolphin. Επίσης, ο πειραματισμός και οι συγκρίσεις είναι σπουδαίες!

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για χρήση;

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πραγματικοί ανταγωνιστές του Dolphin στο Android. Ως ο καλύτερος εξομοιωτής GameCube για Android, το Dolphin βασιλεύει σε όλες τις πλατφόρμες εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχει απλά κανένας τρόπος να το νικήσει.

Αν και υπάρχουν τεχνικά παρακλάδια του Dolphin εκεί έξω, όπως το MMJ, σας συνιστούμε να παραμείνετε στην κανονική έκδοση. Εξάλλου, αν ψάχνετε απλώς έναν εξομοιωτή για να ξεκινήσετε, δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με αυτές τις εκδόσεις.

Πηγή