Μιζράχι: «Λάθος ο τρόπος δράσης»
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018, 21:40

Τα λόγια σε έντονο ύφος του Σιμόν Μιζράχι προς τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αποκάλυψε με δημοσίευμα της η ισπανική «Mundo Deportivo».

Ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος είναι γνωστός για τη φιλία του με την οικογένεια Γιαννακόπουλου, εξέφρασε στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση των μετόχων της Euroleague τη διαφωνία του σχετικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Mundo Deportivo»: «Προφανώς, ο Γιαννακόπουλος είχε μια έντονη συνομιλία με τον πρόεδρο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, ο οποίος τον κατηγόρησε για τη στάση του τους τελευταίους μήνες, όπου έφτασε να απειλεί τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε μέσω των κοινωνικών δικτύων και ξεκίνησε εκστρατεία εναντίον της Ευρωλίγκας για την διαιτησία, αλλά και την συνολική της διοίκηση.

«Ο τρόπος δράσης σας είναι εντελώς λάθος, πρέπει να αποσύρετε όλα όσα είπατε για τους διαιτητές και το μάρκετινγκ», δήλωσε ο Μιζράχι και πρόσθεσε: «Αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να προστατευθεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ξέρω τι έχει προσφέρει η οικογένειά σας στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ για χρόνια και θα πρέπει να τους τιμήσετε με την συμπεριφορά σας για όλα όσα έχουν κάνει».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018, 21:42Source link