Τεχνολογία

Microids και Big Ant Studios υπογράφουν Ευρωπαϊκή συμφωνίαMicroids και Big Ant Studios υπογράφουν Ευρωπαϊκή συμφωνία

 Η Microids, η εταιρία που εκδίδει video games και υπάγεται στον εκδοτικό όμιλο Anuman Interactive, και η Big Ant Studios, η εταιρία που ανέπτυξε το AO International Tennis, υπέγραψαν συμφωνία για τη διανομή του τίτλου σε εμπορική μορφή στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στη Ρωσία. Το AO International Tennis θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Μάιο του 2018 για το PlayStation 4 και το Xbox One.

 

«Την ώρα που η σεζόν του τένις μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να κυκλοφορήσουμε αυτό το παιχνίδι στην Ευρώπη κι αλλού. Θα συναρπάσει πολλούς οπαδούς αυτού του είδους παιχνιδιών, το οποίο δεν έχει εκπροσωπηθεί όπως πρέπει στη βιομηχανία. Η εμπειρία της Big Ant εξασφαλίζει ένα απίστευτα ρεαλιστικό και απόλυτα λεπτομερές παιχνίδι τένις,» δήλωσε ο Yves Blehaut, Διευθυντής Στρατηγικών Συμφωνιών της Microids.

 

«Η Big Ant Studios είναι κατενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με την Microids για να εκμεταλλευτεί την εμπειρία της στη διανομή και το βάθος της γνώσης της για την Ευρωπαϊκή αγορά,» είπε ο Ross Symons, Διευθύνων Σύμβουλος της Big Ant Studios. «Το τένις είναι καίριο τμήμα της αθλητικής κουλτούρας σε όλη την Ευρώπη και πιστεύουμε πως με το AO International Tennis και τη Microids θα μπορέσουμε να αγγίξουμε το μεγαλύτερο δυνατό εύρος της κοινότητας.»

 

Τι είναι το AO International Tennis

 

Το AO International Tennis προσφέρει το ευρύτερο φάσμα επιλογών που προσφέρθηκαν ποτέ σε ένα παιχνίδι τένις.

 

Οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν στα πιο φημισμένα τουρνουά τένις του κόσμου στις κατηγορίες singles, doubles και mixed doubles. Είτε στο χόρτο είτε στο χώμα, θα πρέπει να μάθουν αρκετές τεχνικές για να προσαρμόζονται σε κάθε επιφάνεια και να καθιερωθούν ως το νούμερο 1 του κόσμου!

 

Με επίκεντρο την προσαρμοστικότητα, το AO International Tennis θα προσφέρει σε κάθε παίκτη την ευκαιρία να δημιουργήσει τα δικά του τουρνουά, γήπεδα, ακόμα και στάδια! Με τη βοήθεια μιας δωρεάν εφαρμογής για PC, οι παίκτες θα μπορούν να ενσωματώνουν το δικό τους πρόσωπο σε ένα μοντέλο χαρακτήρα και η μορφή τους θα αναπαράγεται στο παιχνίδι. Στη συνέχεια θα μπορούν να κατεβάζουν τις δημιουργίες τους στις εκδόσεις του AO International Tennis για το PlayStation 4 και το Xbox One.

 

Στο career mode ή στο online mode, οι οπαδοί του τένις θα αναλαμβάνουν τον ρόλο μερικών από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, όπως ο Rafael Nasal και η Angelique Kerber, ή ακόμα και των ανερχόμενων αστέρων του αθλήματος, όπως ο Hyeon Chung, η Naomi Osaka και άλλων!

Like this:

Like Loading…Source link