Τεχνολογία

Μασάζ αυχένα με την βοήθεια της τεχνολογίας;


17 Feb Μασάζ αυχένα με την βοήθεια της τεχνολογίας;

Posted at 14:04h
in GADGET
by Soustas

Το cervical spine massager είναι μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για την ανακούφιση από την ένταση και τον πόνο στην περιοχή του αυχένα και του άνω μέρους της πλάτης. Είναι συνήθως μια φορητή συσκευή που χρησιμοποιεί δόνηση, θερμότητα ή άλλες τεχνικές μασάζ για να διεγείρει τους μύες και να αυξήσει τη ροή του αίματος στον αυχένα και το άνω μέρος της πλάτης.

Τα cervical spine massager μπορεί να υπάρχουν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, αλλά συνήθως είναι εργονομικά σχεδιασμένα ώστε να προσαρμόζονται στις καμπύλες του αυχένα και του άνω μέρους της πλάτης. Ορισμένα μασάζ στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης διαθέτουν επίσης ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις για την ένταση, την ταχύτητα και τη θερμότητα, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμπειρία μασάζ τους.

Ποιος βοηθούν τα cervical spine massagers

Mπορεί να είναι χρήσιμα για άτομα που αντιμετωπίζουν πόνο στον αυχένα και στο άνω μέρος της πλάτης λόγω κακής στάσης του σώματος, άγχους ή τραυματισμού. Ωστόσο, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας πριν χρησιμοποιήσετε ένα μασάζ στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης, ειδικά εάν έχετε υποκείμενη ιατρική πάθηση ή έχετε υποστεί πρόσφατα τραυματισμό.

Κόστος

Το κόστος για ένα massager μπορεί να ξεκινάει πολύ χαμηλά. Συγκεκριμένα βρήκαμε προσφορά που τρέχει στο Cafago αυτή την περίοδο και μπορείτε να το αποκτήσετε με 70% έκπτωση στα  13,40€ εδώ.

Για να κάνετε την παραγγελία σας επιλέξτε τη μέθοδο Duty Free Shipping όπου περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορικά και δεν έχει και έξοδα τελωνείου.

 

Χαρακτηριστικά

Πολυλειτουργικό, χαλαρώστε τους μύες, ανακουφίστε τους αυχενικούς σπονδύλους σας, ανακουφίστε την κόπωση, αποχαιρετήστε την αυχενική σπονδύλωση.
Πολλαπλές λειτουργίες: λειτουργία βελονισμού, λειτουργία απόξεσης, λειτουργία μασάζ, λειτουργία χτυπήματος, λειτουργία συνδυασμού, αυτόματη λειτουργία.
Ο εξορθολογισμένος σχεδιασμός του περιβλήματος προσαρμόζεται αυτόματα στην καμπύλη του λαιμού, αποδυναμώνει την πίεση και εφαρμόζει σφιχτά στο λαιμό χωρίς να γλιστράει.
Υποστηρίζει 6 λειτουργίες μασάζ και 15 επίπεδα έντασης μασάζ για να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές απαιτήσεις σας για μασάζ.
Φροντίστε την αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης ανά πάσα στιγμή, κατά τη διάρκεια της εργασίας, της ανάπαυσης, του ταξιδιού, στην καθημερινή ζωή.

 

Πηγή