«Κάποια πράγματα από τους διαιτητές δεν έπρεπε να γίνουν»
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017, 09:40

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ήταν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά τον χαμένο τελικό από τη Σλοβενία, αλλά δεν παρέλειψε να ρίξει τα «καρφάκια» του για τη διαιτησία.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τελικό. Παίξαμε σε καλό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι δώσαμε εύκολους πόντους στη Σλοβενία στο τρανζίσιον, ενώ κάποια χαζά λάθη τους επέτρεψαν να φτάσουν στο +10 στο δεύτερο ημίχρονο. Επίσης, έπρεπε να κλείσουμε το ημίχρονο με μικρότερη διαφορά» ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς συμπλήρωσε: «Συνάδελφοι από άλλες χώρες μού έλεγαν ότι ήρθα χωρίς επτά με οκτώ παίκτες. Όχι, ήρθα με τους 12 καλύτερους. Είμαι ευγνώμων σε εκείνους. Δεν ξέρω τι άλλο να πω».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Πρέπει, επίσης, να αναλύσουμε το παιχνίδι και κάποια πράγματα, τα οποία δεν έπρεπε να γίνουν από τους διαιτητές σε αυτό το επίπεδο, επειδή μιλάμε για τελικό. Όπως και να ‘χει, η Σλοβενία δεν έχασε ματς στη διοργάνωση. Έχει έναν μεγάλο ηγέτη, τον Ντράγκιτς, ο οποίος έλαμψε στο Eurobasket. Ο Ντόντσιτς ήταν πολύ καλός μέχρι να τραυματιστεί, ενώ και ο Πρέπελιτς έκανε εξαιρετικό παιχνίδι».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017, 09:52Source link