Απαίτηση της κοινωνίας η ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017, 13:58

«Η κοινωνία απαιτεί την άμεση ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης της Χ.Α. χωρίς άλλες καθυστερήσεις και ολιγωρίες», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τη συμπλήρωση 4 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Τονίζει ότι «η καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών για τη δολοφονία του Π. Φύσσα και των άλλων εγκλημάτων της Χ.Α. αποτελεί αναγκαίο βήμα για την δικαίωση του αγώνα κατά του ναζισμού και του φασισμού».

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του αναφέρει πως «η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής τον Σεπτέμβριο του 2013, αποκάλυψε στην ελληνική κοινωνία την εγκληματική ταυτότητα των απόγονων του Χίτλερ». Επίσης σημειώνει «στο πρόσωπο του νεαρού καλλιτέχνη από το Κερατσίνι, η Χρυσή Αυγή αντίκρισε τον αγώνα μιας ολόκληρης γενιάς για κοινωνική δικαιοσύνη, γι’ αυτό και επέλεξε να τον εξοντώσει».

«Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις μνήμης για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Π. Φύσσα καθίσταται αναγκαία για τη διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και κλείνει την ανακοίνωσή του υπογραμμίζοντας «ο καθήκον αυτό δεν αφορά το παρελθόν, αλλά το παρόν και το μέλλον για μια κοινωνία με δημοκρατία και αλληλεγγύη».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017, 13:58Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.