Τεχνολογία

Basketblog NewsRoom Η νέα εποχή στην ενημέρωση μοιράζει πλούσια δώρα!


11 Apr Basketblog NewsRoom Η νέα εποχή στην ενημέρωση μοιράζει πλούσια δώρα!

Posted at 13:55h
in INTERNET
by Soustas

Το κορυφαίο site για το μπάσκετ, το basketblog.gr που τα τελευταία 17 χρόνια υπηρετεί το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και την ενημέρωση περνάει σε μια νέα, συνδρομητική εποχή. Αφουγκραζόμενο τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες, ενημερώνει πλέον καθημερινά χιλιάδες αναγνώστες, με το πρόσφατα βραβευμένο newsletter του, το Basketblog Newsroom, που περιλαμβάνει ενδιαφέροντα άρθρα από όλα τα sites, για ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη από το μπάσκετ και τον αθλητισμό μέχρι την πολιτική και τις τέχνες.

 

Εν όψει της γιορτής του Πάσχα, η νέα εποχή καλεί τους φίλους του μπάσκετ να γίνουν συνδρομητές του basketblog.gr και να κερδίσουν κάθε μήνα πλούσια δώρα. Με μια συνδρομή 12 μηνών (αντί 12,99 ευρώ) ή 6 μηνών (αντί 7,99 ευρώ) κάθε ένας θα έχει πριν τις 09:00 το πρωί όλα τα νέα της ημέρας μέσω του newsletter Basketblog NewsRoom και παράλληλα θα απολαμβάνει μοναδικά προνόμια.

Οι συνδρομητές μπαίνουν αυτόματα, στο τέλος κάθε μήνα, σε κληρώσεις για δώρα πολύ μεγαλύτερης αξίας από το ποσό της εγγραφής τους, που ξεπερνούν σε συνολική αξία τα 1.000€ το μήνα.

 

Ανάμεσα στα δώρα που κερδίζουν οι συνδρομητές του Basketblog NewsRoom θα βρει κανείς, την πιο ισχυρή κονσόλα Xbox Series X, την all-digital κονσόλα Xbox Series S, smart watches Samsung Galaxy Fit 2, ασύρματα ακουστικά Samsung Galaxy Buds Pro, αυθεντικές εμφανίσεις των θρύλων του NBA Michael Jordan, Kobe Bryant, Giannis Antetokounmpo και πολλών άλλων, μπάλες μπάσκετ του NBA, T-Shirts των (2022 NBA Champions) Golden State Warriors, XBOX Wireless Headsets και Controllers και πολλά άλλα μοναδικά δώρα.

Μπες εδώ και γίνε σήμερα συνδρομητής: https://bit.ly/40Wh5y5

Πηγή