Οι πωλήσεις του Call of Duty: WWII ξεπέρασαν Thor: Ragnarok και Wonder Woman!Το Call of Duty®: WWII έχει ξεπεράσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις παγκοσμίως στις τρεις πρώτες ημέρες, καλύπτοντας δημοφιλή κινηματογραφικά ρεκόρ όπως του Thor: Ragnarok και Wonder Woman, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας.

Σχετικά με το PlayStation®4, τοCall of Duty®: WWII καθόρισε ένα ρεκόρ ως το καλύτερο πωλημένο ψηφιακό πλήρες παιχνίδι από τις μονάδες που πωλήθηκαν την πρώτη ημέρα διαθεσιμότητάς του. Οι συνολικές πωλήσεις διπλασιάστηκαν σε ετήσια βάση παγκοσμίως.

“Προσκαλέσαμε τους παίκτες μας να συγκροτήσουν ομάδες  και απάντησαν στην κλήση, με τον μεγαλύτερο αριθμό παικτών που έχουμε δει ποτέ στις τρέχουσες κονσόλες και PC”, δήλωσε ο Eric Hirshberg, Διευθύνων Σύμβουλος της Activision. “To Call of Duty: WWII επιστρέφει το franchise στις ρίζες του και τα αποτελέσματα είναι απίστευτα, που πωλούν δύο φορές περισσότερα μονάχα στο πρώτο Σαββατοκύριακο του, όπως και πέρυσι, και θέτοντας την πρώτη μέρα για λήψεις πλήρους παιχνιδιού στο PlayStation 4. Το Σαββατοκύριακο των 500 εκατομμυρίων δολαρίων δεν ήταν μόνο μεγαλύτερο από το Thor: Το Ragnarok, ήταν μεγαλύτερο από τα α Thor και Wonder Woman μαζί και είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε την κοινότητα με συνεχείς βελτιώσεις και νέο περιεχόμενο ».

Τα αριθμητικά στοιχεία περιλαμβάνουν το Call of Duty στο λιανικό και ψηφιακό sell-through του .

Διαβάστε ακόμα:Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.