Τεχνολογία

Το War Mongrels – Renegade Edition στα καταστήματα για PlayStation 5


31 May Το War Mongrels – Renegade Edition στα καταστήματα για PlayStation 5

Posted at 01:14h
in GAMES
by Soustas

 Η κορυφαία εκδοτική εταιρεία Meridiem Games ανακοίνωσε ότι η ειδική έκδοση Renegade Edition του War Mongrels κυκλοφορεί σήμερα για το PlayStation στα καταστήματα της Ευρώπης. Το War Mongrels, που αναπτύχθηκε από την Destructive Creations, είναι ένα σκληρό, ισομετρικό real-time tactics game που δείχνει τη λιγότερο γνωστή πλευρά του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέσα από τα μάτια μιας ομάδας απογοητευμένων λιποτακτών που προσπαθούν να επιβιώσουν στο ανατολικό μέτωπο.

Η Meridiem Games ανέλαβε τον σχεδιασμό και την παραγωγή της ειδικής έκδοσης του War Mongrels και δημιούργησε την εντυπωσιακή Renegade Edition που περιλαμβάνει το soundtrack του παιχνιδιού σε ψηφιακή μορφή, ένα art book με λεπτομερή βιογραφικά των χαρακτήρων και μια ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία με αποκλειστικό artwork.

Αφού λιποτάκτησαν από το Γ’ Ράιχ, μια ομάδα απογοητευμένων δραπετών παλεύουν να επιβιώσουν στις σκληρές συνθήκες του ανατολικού μετώπου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Καθώς ταξιδεύουν κρυφά μέσα από τις περιοχές που έχουν πληγεί από τον πόλεμο, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν ένα κακό που δοκιμάζει όχι μόνο τις αξίες και τα ιδανικά τους, αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Ανακαλύψτε μια ελάχιστα γνωστή πλευρά του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέσω του βασανιστικού campaign του War Mongrels. Την ωμή δράση συνοδεύουν animated σκηνές που διευρύνουν την ιστορία, εμπνευσμένες από αληθινές καταγραφές επιζώντων και ιστορικών του πολέμου. Το παιχνίδι αναζητά την αληθοφάνεια στις λεπτομέρειες των στολών, στο γεωγραφικό ανάγλυφο της περιοχής, στα άρθρα των εφημερίδων και σε κάθε άλλο ενδιάμεσο στοιχείο.

Η εταιρεία ανάπτυξης Destructive Creations σκοπεύει να ρίξει φως σε πτυχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που σπάνια εμφανίζονται στα βιβλία ιστορίας. Όλο το περιεχόμενο του War Mongrels πέρασε από προσεκτικό και ενδελεχή έλεγχο, παρέχοντας αναφορές σε ένα μεγάλο εύρος ιστορικών πηγών που επιβεβαιώθηκαν από τους συμβούλους ιστορίας Michal Flont και Jack Cuccurullo, αλλά και πιστοποιήθηκαν από ανεξάρτητους ιστορικούς από όλο τον κόσμο.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Το War Mongrels αναμειγνύει τη δυναμική περιπέτεια τακτικής με στοιχεία stealth, για να παρουσιάσει μια σκοτεινή και συναρπαστική ιστορία.
Καθοδηγήστε την ομάδα καθώς αυτή ξεφεύγει από τις δυνάμεις του Γ’ Ράιχ. Γνωρίστε τους συντρόφους σας, καθώς κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του προσωπικότητα, υπόβαθρο και ικανότητες, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη διάρκεια του ταξιδιού.
Χρησιμοποιήστε το αλληλεπιδραστικό περιβάλλον προς όφελός σας, δοκιμάστε τακτικές αντιπερισπασμού, σφυρίστε, ανοίξτε μουσικά κουτιά ή ρίξτε αντικείμενα πριν συνεχίσετε μέσα από τις γραμμές του εχθρού, τους κοιτώνες της φρουράς, τα κελιά κρατουμένων, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τους μαζικούς τάφους που στέκονται ως μνημεία του τρομακτικού κόστους του πολέμου.
Πιάστε στρατιώτες στον ύπνο αιφνιδιάζοντάς τους μέσα από τις σκιές με στρατηγική πλαγιοκόπηση και ένα εύρος ικανοτήτων των χαρακτήρων, ή φερθείτε σκληρά χρησιμοποιώντας τον τυπικό χειρισμό με τους δύο μοχλούς των shooter games, με τις σφαίρες να θερίζουν όλη την έκταση του πεδίου μάχης.
Σχεδιάστε τις επιθέσεις σας βάζοντας τη δράση σε κατάσταση παύσης για να δώσετε εντολές σε κάθε μέλος της ομάδας, επιτρέποντας επιθέσεις τακτικής εκεί που δεν το περιμένει ο εχθρός.
Συνεργαστείτε με έναν φίλο στο online co-op mode.

Η ειδική έκδοση Renegade Edition του War Mongrels κυκλοφορεί από σήμερα για το PlayStation 5 σε όλα τα καταστήματα της Ευρώπης.

Πηγή