Τεχνολογία

Η OPPO παρουσιάζει τα νέα Α38 και Α58 της Σειράς Α.


26 Oct Η OPPO παρουσιάζει τα νέα Α38 και Α58 της Σειράς Α.

Posted at 16:40h
in SMARTPHONES
by Soustas

Το OPPO A58 & OPPO A38 είναι οι νεότερες προσθήκες στην οικογένεια smartphones της σειράς A. Tο εκπληκτικό OPPO A58 διαθέτει οθόνη FHD+ Sunlight, διπλά στερεοφωνικά ηχεία και ισχυρές επιδόσεις, ενώ το OPPO A38 διαθέτει γρήγορη φόρτιση SUPERVOOC™, μεγάλη μπαταρία 5000mAh και είναι τροφοδοτούμενο από MediaTek Helio G85, με άφθονη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ομαλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

OPPO A58: Απολύτως Κομψό και Ισχυρό

Με μια αξιοσημείωτη οθόνη 6,72 ιντσών FHD+ Sunlight Display και αναβαθμισμένα διπλά στερεοφωνικά ηχεία, το OPPO A58 αναβαθμίζει την εμπειρία ψυχαγωγίας για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες ποικίλων σεναρίων. Διαθέτοντας γρήγορη φόρτιση 33W SUPERVOOC™, μπαταρία μεγάλης διάρκειας 5000mAh και ColorOS 13.1 βασισμένο σε Android 13, το κομψά σχεδιασμένο OPPO A58 προσφέρει εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, παρέχοντας απίστευτα αξιόπιστες και ομαλές επιδόσεις που ταιριάζουν με το δυναμικό τρόπο ζωής των χρηστών του.

Εκπληκτική Οθόνη Sunlight

Με την FHD+ Sunlight Display, προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Η οθόνη Sunlight Display παρέχει μέγιστη φωτεινότητα 680 nits, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να βλέπουν φωτογραφίες ή να διαβάζουν κείμενο κάτω από έντονο ηλιακό φως. Με υψηλή ανάλυση 2400×1080 και υποστήριξη 100% DCI-P3 χρωματικής γκάμας, η οθόνη Sunlight Display αποδίδει εξαιρετικά ζωντανό περιεχόμενο και ευκρινές κείμενο. Επιπλέον, με τις λειτουργίες All-Day AI Eye Comfort, η οθόνη είναι φιλική προς τα μάτια και άνετη για παρατεταμένη χρήση, μέρα ή νύχτα.

Εντυπωσιακά Διπλά Στερεοφωνικά Ηχεία με Ultra Volume Mode

Το OPPO A58 είναι εξοπλισμένο με αναβαθμισμένα διπλά στερεοφωνικά ηχεία για να προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία ήχου υψηλής ποιότητας. 40% πιο δυνατά από την προηγούμενη γενιά, τα ηχεία παρέχουν καθηλωτικά στερεοφωνικά εφέ ήχου surround, εξασφαλίζοντας πληρέστερη και πλουσιότερη ποιότητα ήχου για κλήσεις, παιχνίδια ή βίντεο. Επιπλέον, το OPPO A58 διαθέτει την αναβαθμισμένη λειτουργία Ultra Volume Mode, η οποία μεγιστοποιεί την ένταση των ηχείων έως και 300%, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν εύκολα μουσική και να ακούν τηλεφωνικές κλήσεις ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον.

Εντυπωσιακό Σύστημα Κάμερας

Εξοπλισμένο με AI κάμερα 50 MP, επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Με την υποστήριξη pixel binning, τέσσερα pixel συνδυάζονται μαζί για να σχηματίσουν ένα μεγαλύτερο pixel, διατηρώντας περισσότερες λεπτομέρειες, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η AI κάμερα 50 MP και η selfie κάμερα 2 MP συνεργάζονται για να προσφέρουν εντυπωσιακό θόλωμα του φόντου και να αναδεικνύουν το θέμα στη λειτουργία πορτραίτου. Με εμπρόσθια κάμερα 8 MP, το OPPO A58 προσφέρει εκπληκτικές selfies και βελτιωμένη ποιότητα βιντεοκλήσεων.

Μπαταρία Μεγάλης Διάρκειας & Κορυφαία Φόρτιση SUPERVOOC™

Χάρη στη μεγάλη μπαταρία 5000mAh, οι χρήστες του OPPO A58 μπορούν να απολαύσουν 32 ώρες τηλεφωνικών κλήσεων, 16 ώρες προβολής στο YouTube ή 5 ώρες παιχνιδιού PUBG με μία μόνο πλήρη φόρτιση. Η συσκευή διαθέτει επίσης γρήγορη φόρτιση 33W SUPERVOOC™, η οποία φορτίζει γρήγορα την μπαταρία στο 100% σε μόλις 75 λεπτά, ενώ ακόμη και μια γρήγορη φόρτιση 5 λεπτών εξασφαλίζει 3,39 ώρες τηλεφωνικών κλήσεων, ανακουφίζοντας τις ανησυχίες για τη φόρτιση και διατηρώντας τους χρήστες εν κινήσει χωρίς διακοπή.
OPPO A38: Ανακαλύψτε Tον Κόσμο με Ευκολία

Εικονικός, Εντυπωσιακός και Ελαφρύς Σχεδιασμός

Το OPPO A38 παραμένει πιστό στην εμβληματική αισθητική σχεδιασμού της OPPO και γοητεύει με τα ζωντανά χρώματα και τις εξαιρετικές υφές του. Το OPPO A38 διατίθεται σε δύο κομψά χρώματα, το Glowing Gold και το Glowing Black. Και οι δύο συσκευές χρησιμοποιούν την αποκλειστική τεχνική σχεδιασμού OPPO Glow, η οποία δίνει στο πίσω κάλυμμα του τηλεφώνου μια διακριτική λαμπερή εμφάνιση, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό στα δακτυλικά αποτυπώματα διπλό ματ φινίρισμα με λαμπερές λεπτομέρειες.

Καθηλωτική Εμπειρία Θέασης με Οθόνη Sunlight 90Hz

Η ανάγνωση ή η προβολή περιεχομένου στην οθόνη σε έντονο φως είναι συχνά μια πρόκληση, αλλά το OPPO A38 εισάγει μια ολοκαίνουργια οθόνη Sunlight 90Hz που μπορεί να φτάσει σε φωτεινότητα έως και 720 nits στη λειτουργία υψηλής φωτεινότητας. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν αβίαστα το περιεχόμενο της οθόνης χωρίς την ανάγκη σκίασης, ακόμη και στο άμεσο ηλιακό φως. Επιπλέον, το OPPO A38 διαθέτει οθόνη HD+ 6,56 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και χρωματική γκάμα 96% DCI-P3, παρέχοντας ζωντανά και καθηλωτικά χρώματα και ομαλή απεικόνιση.

Λήψη Εκπληκτικών Φωτογραφιών με Βελτιωμένο Σύστημα Κάμερας

Το OPPO A38 είναι εξοπλισμένο με AI κάμερα 50MP και κάμερα bokeh 2MP, επιτρέποντας στους χρήστες να αποτυπώνουν καθαρές, φυσικές και φωτεινές φωτογραφίες . Με την υποστήριξη pixel binning, τέσσερα pixel συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα μεγαλύτερο pixel, διατηρώντας περισσότερες λεπτομέρειες, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με την μπροστινή κάμερα 5MP, το OPPO A38 προσφέρει εκπληκτικές selfies και βελτιωμένη ποιότητα βιντεοκλήσεων. Με τις λειτουργίες Ρετουσάρισμα Πορτραίτου, οι χρήστες έχουν επιλογές για να ρυθμίσουν το επίπεδο καλλωπισμού για να επιτύχουν διακριτικά και φυσικά εφέ τόσο στην μπροστινή όσο και στην πίσω κάμερα.

Απίστευτη Απόδοση για Μακροχρόνια Χρήση

Το OPPO A38 έρχεται με επεξεργαστή MediaTek Helio G85, RAM + 128GB & ROM 4GB με τεχνολογία RAM Expansion, που του επιτρέπει να μετατρέπει τον ελεύθερο χώρο ROM σε έως και 4GB RAM. Ένα ειδικό chipset για παιχνίδια διατηρεί την κορυφαία απόδοση υπό πίεση. Επιπλέον, η απόδοση του τηλεφώνου “σαν καινούργιο” διαρκεί τώρα περισσότερο, με τις δοκιμές ευχέρειας 36 μηνών να έχουν περάσει με επιτυχία.
Το OPPO A38 εισάγει τη λειτουργία Ultra Volume Mode, μια λειτουργία λογισμικού που βοηθά στην ενίσχυση της έντασης του ηχείου κατά 300%. Αυτό εξασφαλίζει την εύκολη πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων και την παρακολούθηση σύντομων βίντεο, ακόμη και σε πολυσύχναστα ή θορυβώδη περιβάλλοντα.

Τιμή & Διαθεσιμότητα

Τα OPPO Α58 & Α38 θα διατεθούν στις τιμές των 179,90€ και 169,90€ αντίστοιχα, από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της εταιρείας OPPO.

Πηγή