Ειδήσεις

Στα «ερυθρόλευκα» ο Μίχα Κάβτσιτς


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023, 22:14

Ακόμη μία μεταγραφή πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, ανακοινώνοντας την Παρασκευή την απόκτηση του διεθνούς Σλοβένου πίβοτ, Μίχα Κάβτσις (30 ετών 1,93μ.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μίχα Κάβτσιτς. Ο διεθνής Σλοβένος πίβοτ (ημ. γέννησης 19/6/1998, 1,93μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Την περασμένη σεζόν, ο Μίχα Κάβτσιτς αγωνίστηκε στην Ελβετία, με τη φανέλα της Κρόιτσλιγκεν. Παίκτης με εμπειρία από τα Κύπελλα Ευρώπης, διεθνής με την Εθνική  Σλοβενίας, με «θητεία», επίσης, στην Νέξε της Κροατίας και στις Ορμοζ και Γκορένιε (Σλοβενία).

Η δήλωση του Μίχα Κάβτσιτς στο olympiacossfp.gr:

«Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη, διότι υπέγραψα συμβόλαιο και έγινα παίκτης του Ολυμπιακού. Ξέρω, ότι το να παίζεις στον Ολυμπιακό, σημαίνει να παίζεις στον μεγαλύτερο σύλλογο και αθλητικό οργανισμό στην Ελλάδα. Για αυτό, θα δώσω τα πάντα, για να τον εκπροσωπήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Ολυμπιακό στις εντός έδρας διοργανώσεις και στην Ευρώπη. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη από τον σύλλογο και τον προπονητή, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια υπέροχη σεζόν, παλεύοντας για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και κάθε μας στόχο».

Προηγούμενες ομάδες:

2022-23 Κρόιτσλιγκεν (Ελβετία)

2021-22 Νέξε (Κροατία)

2018-21 Γκορένιε (Σλοβενία)

2015-18 Ορμοζ (Σλοβενία)//ΓΓ.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023, 22:18

Πηγή