Ειδήσεις

«Μίδας» ο Γκρέγκ Πόποβιτς στους Σπερς – Έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στο NBA


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023, 07:20

Στους Σαν Αντόνιο Σπερς θα ολοκληρώσει την σπουδαία προπονητική του καριέρα ο Γκρεγκ Πόποβιτς μετά την επέκταση της συνεργασίας του για άλλα πέντε χρόνια με τα «σπιρούνια». Πιο συγκεκριμένα ο 74χρονος τεχνικός και πρόεδρος της ομάδας υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο αξίας 80 εκατ. δολαρίων με το Σαν Αντόνιο, γεγονός που τον καθιστά πλέον τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στην ιστορία του NBA.

Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Σπερς ξεπέρασε έτσι τον Μόντι Γουίλιαμς, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες υπέγραψε εξαετή συμφωνία αξίας 78.5 εκατ. δολαρίων με τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Παράλληλα εξακολουθεί να διατηρεί το ρεκόρ του μακροβιότερου προπονητή στο ΝΒΑ στον ίδιο πάγκο, αφού βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Σαν Αντόνιο από το 1996.

Έχοντας υπό τις οδηγίες του παίκτες- θρύλους σαν τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον και τον Τιμ Ντάνκαν, αλλά και τον Τόνι Πάρκερ έχει οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση πέντε πρωταθλημάτων.

Πλέον ενόψει της νέας σεζόν, θα έχει ένα ακόμη σπουδαίο όπλο στη «φαρέτρα» του καθώς θα έχει υπό τις οδηγίες του το παιδί -θαύμα του παγκόσμιου μπάσκετ, Βικτόρ Γουεμπανιαμά.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Ιουλίου 2023, 07:36

Πηγή