Τεχνολογία

Η WatchGuard εξαγοράζει τη CyGlass


27 Sep Η WatchGuard εξαγοράζει τη CyGlass

Posted at 17:21h
in BUSINESS
by Soustas

Η WatchGuard® Technologies, παγκόσμιος ηγέτης στην ενοποιημένη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, ανακοίνωσε την εξαγορά της CyGlass Technology Services, κορυφαίου παρόχου λύσεων ανίχνευσης και απόκρισης απειλών με επίκεντρο το cloud και το δίκτυο που βοηθούν επιχειρήσεις να εντοπίζουν κινδύνους, να σταματούν απειλές και να συμμορφώνονται ανάλογα ενάντια σε αυτές. Η 100% cloud native πλατφόρμα της CyGlass χρησιμοποιεί προηγμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (AI) και μηχανικής μάθησης (ML) για την παροχή άμυνας στον κυβερνοχώρο εταιρικής κατηγορίας σε υβριδικά δίκτυα, σε μεσαίου και μικρού μεγέθους επιχειρήσεις με προσιτό κόστος και χωρίς hardware. Η τεχνολογία της CyGlass θα προστεθεί στην αρχιτεκτονική της πλατφόρμας  WatchGuard Unified Security Platform®, παρέχοντας ανίχνευση ανωμαλιών δικτύου βάσει AI, με μια μελλοντική υπηρεσία Network Detection and Response (NDR) και θα επιταχύνει τις δυνατότητες του Open eXtended detection and response (XDR) εντός του WatchGuard ThreatSync.

 

«Η επιτυχία της CyGlass τον τελευταίο χρόνο αποδεικνύει ότι οι μεσαίες επιχειρήσεις και οι MSPs αναζητούν καινοτόμες λύσεις ανίχνευσης και απόκρισης που δεν εξαρτώνται από ακριβό hardware. Οι λύσεις της WatchGuard που βασίζονται στην τεχνολογία CyGlass θα δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους συνεργάτες μας που θα οδηγήσει σε αυξημένα έσοδα και ευκαιρίες σε περιθώριο κέρδους», δήλωσε ο Andrew Young, επικεφαλής προϊόντων της WatchGuard. «Όταν ενσωματωθεί στην αρχιτεκτονική Unified Security Platform της WatchGuard, τόσο οι συνεργάτες όσο και οι πελάτες θα επωφεληθούν από τις τελευταίες εξελίξεις ασφαλείας για να κρατήσει από μακριά τις επιθέσεις δικτύου, τις βελτιωμένες πληροφορίες και ενέργειες XDR με τηλεμετρία από συσκευές 3ου μέρους, συμπεριλαμβανομένων των μεταγωγέων, και την ευκολότερη κανονιστική και ασφαλιστική συμμόρφωση με ισχυρές ενσωματωμένες αναφορές”.

 

Η CyGlass αντικατοπτρίζει μια βασική αρχή της αποστολής της WatchGuard, η οποία είναι να καταστήσει την ασφάλεια εταιρικού επιπέδου πιο προσιτή σε όλους τους πελάτες. Άλλα προϊόντα NDR βασίζονται συνήθως σε ακριβό υλικό και έμπειρους αναλυτές ασφαλείας για τη διαχείριση των λύσεων, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο μεγαλύτερες επιχειρήσεις θα μπορούσαν εύλογα να τις αναπτύξουν. H προσέγγιση και το προϊόν της CyGlass προσφέρουν κάτι διαφορετικό, καθώς ως μια λύση πλήρως βασισμένη στο Cloud, επιτρέπει σε μεσαίες επιχειρήσεις και MSPs να παρέχουν δυνατότητες NDR με πολύ λογικό κόστος ιδιοκτησίας.

 

«Ιδρύσαμε τη CyGlass με στόχο να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να υπερασπιστούν καλύτερα τα υβριδικά τους δίκτυα με νέα επίπεδα πληροφοριών που προστατεύουν από τις πιο εξελιγμένες επιθέσεις», δήλωσε ο Ed Jackowiak, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της CyGlass. «Η ένταξή μας στη WatchGuard και η ενσωμάτωση των δυνατοτήτων μας στην εντυπωσιακή αρχιτεκτονική της Unified Security Platform οδηγεί την αποστολή μας στο επόμενο επίπεδο και την καθιστά διαθέσιμη σε ένα καθιερωμένο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και πελατών».

 

Ο άμεσος στόχος αυτής τη συγχώνευσης είναι η υποστήριξη των σημερινών πελατών και συνεργατών της CyGlass με τις υπάρχουσες λύσεις της CyGlass, καθώς και η ενσωμάτωση της τεχνολογίας CyGlass στην πλατφόρμα WatchGuard.

 

Σύμβουλοι

Η Kirkland &; Ellis LLP και η K&L Gates LLP παρείχαν νομικές υπηρεσίες στη WatchGuard και στη Vector Capital.

 

 

Πηγή