Ειδήσεις

Η ΕΡΑ Σπορ έκοψε τις αποστολές και τις εκτός έδρας μεταδόσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022, 16:46

Σοκαριστική εξέλιξη για την ιστορική Έρα Σπορ. Με απόφαση της διοίκησης κόπηκαν οι αποστολές για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων και η ενημέρωση για την εξέλιξη θα γίνει από το στούντιο!

Η ιστορική κρατική ραδιοφωνία πνέει τα λοίσθια καθώς για οικονομικούς λόγους αποφασίστηκε να μην υπάρξει απεσταλμένος σε Πράγα και Τελ Αβίβ. Ούτε όμως κύκλωμα μέσω Cosmote tv θα υπάρξει ώστε να περάσει φυσικός ήχος και η μετάδοση να γίνει από μπουθ στην Αγία Παρασκευή. Κι έτσι τελικά από το στούντιο θα υπάρξει περιγραφή (!) ή ενημέρωση για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του Παναθηναϊκού μετά από 5 χρόνια αλλά και το ματς του Άρη.

Το κρατικό ραδιόφωνο δηλαδή που εισπράττει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από στοιχηματικές εταιρίες και εκατομμύρια από τους Έλληνες πολίτες μέσω της ΕΡΤ και υποτίθεται όπως διατυμπανίζει πως βρίσκεται υπηρεσίες του αθλητισμού και του πολιτισμού δεν θα δώσει σήμερα τη δυνατότητα σε όλους να ακούσουν από το γήπεδο την περιγραφή αγώνων του Παναθηναϊκού με εκατομμύρια φιλάθλους αλλά και του Άρη. Παρά μόνο θα ακούνε με κάποιο… τεχνικό τρικ την περιγραφή από το στούντιο.

Κι όσοι θέλουν να ακούσουν περιγραφή του αγώνα από το γήπεδο θα πρέπει να στραφούν στο ιδιωτικό αθλητικό ραδιόφωνο του ΣπορFM.

Αυτές είναι οι αποφάσεις των ανθρώπων που διοικούν την ΕΡΤ. Να περικόψουν έξοδα από την αποστολή στη Σόφια (ούτε ο αγώνας του ΠΑΟΚ μεταδόθηκε), στη Χάιφα (ούτε το ματς του Ολυμπιακού μεταδόθηκε), στο Τελ Αβίβ σήμερα για τον Άρη και στην Πράγα για τον Παναθηναϊκό.

Θα μεταδίδει πλέον μόνο τα εντός έδρας παιχνίδια όπως σήμερα του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλόβαν από το Καραϊσκάκη. Δεν υπάρχουν χρήματα λένε για αποστολές και εκτός έδρας μεταδόσεις. Τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων πήγαν στην τηλεοπτική παραγωγή της φιέστας του Λευτέρη Αυγενάκη πριν από 10 μέρες για ένα τοπικό τουρνουά στην άμμο (!) στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πηγή: sdna.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022, 16:48

Πηγή