Διάφορα

Σάλος στις ΗΠΑ: Πατέρας βγάζει βόλτα τα παιδιά του δεμένα με λουρί

ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος με πατέρα στις ΗΠΑ που βγάζει βόλτα τα ανήλικα παιδιά του δεμένα με λουρί. Πρόκειται για έναν 37χρονο από το Κεντάκι που τις τελευταίες ώρες δέχεται πολλές επικρίσεις για την επιλογή του να δέσει με λουριά τα πεντάδυμά του, ηλικίας 5 ετών.

Ο 31χρονος Jordan Driskell ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram τον περασμένο μήνα στο οποίο απεικονίζονταν ο ασυνήθιστος τρόπος που επέλεξε να βγάλει βόλτα τα πεντάδυμα.

«Ελάτε να περπατήσετε στα παπούτσια μου» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, προκειμένου να υποστηρίξει την επιλογή του να χρησιμοποιήσει το λουρί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordan Driskell (@driskell_quints_dad)

Ο Ντρίσκελ και η 34χρονη σύζυγός του, Μπριάνα, είπαν ότι είναι πολύ δύσκολο να προσέχουν τα παιδιά τους -Zoey, Dakota, Hollyn, Asher και Gavin- και συχνά τα δένουν μεταξύ τους για να κάνουν διάφορες δουλειές.

@drixxleman They don’t know the struggle! #parentsoftiktok #momsoftiktok #dadsoftiktok #foryou #fyp #dad #mom ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) – Doja Cat

Όμως, όπως αναφέρει η NYpost, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν άπειρα τα αρνητικά σχόλια σε βάρος των γονέων καθώς πολλοί ενοχλήθηκαν με την πρακτική αυτή. «Αυτά τα παιδιά είναι πολύ μεγάλα για να περπατούν με λουρί σαν σκυλιά» σχολίασε κάποιος. «Δεν είναι σκυλιά. Τι θα λέγατε να τους μάθετε τι να κάνουν;» απάντησε κάποιος άλλος.

@drixxleman Replying to @jennihayes1 #sorrynotsorry #dadsoftiktok #momsoftiktok #parentsoftiktok #kidsoftiktok ♬ original sound – TAILS

Υπήρχαν πάντως και εκείνοι που υποστήριξαν τους γονείς για την ανορθόδοξη επιλογή τους. «Κάνε ό,τι πρέπει για να κρατήσεις τα μωρά σου ασφαλή. Εγώ βλέπω αγάπη. Κανένα τους δεν φαίνεται στρεσαρισμένο», ανέφερε ένα σχόλιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι που να απαγορεύουν τη συγκεκριμένη πρακτική στις ΗΠΑ, ωστόσο ένας παιδίατρος δήλωσε: «Δεν με χαροποιεί να βλέπω παιδιά δεμένα σαν κατοικίδια».

Ο 37χρονος επέμεινε στην πρακτική του, αναρτώντας ένα ακόμη βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok. «Μη μου δίνετε σημασία», σχολίασε στο βίντεο όπου τα παιδιά φαίνονται να περπατούν μπροστά του.
Πηγή protothema.gr

The post Σάλος στις ΗΠΑ: Πατέρας βγάζει βόλτα τα παιδιά του δεμένα με λουρί appeared first on Enimerosi24.

Πηγή