Τεχνολογία

Το πρώτο τρέιλερ gameplay του Atlas Fallen είναι γεμάτο άμμο και δράση


15 Mar Το πρώτο τρέιλερ gameplay του Atlas Fallen είναι γεμάτο άμμο και δράση

Posted at 14:52h
in GAMES
by Soustas

Η Deck13, δημιουργός του The Surge, παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ παιχνιδιού για το επερχόμενο action-RPG Atlas Fallen, το οποίο σίγουρα δεν είναι το όνομα μιας νέας ταινίας του Gerard Butler. Ενώ το πρώτο CGI-animated reveal trailer για το παιχνίδι έδειξε έναν κόσμο ανθρώπων, πεσόντων θεών και θανατηφόρων ρομπότ θαμμένων κάτω από την άμμο του χρόνου, υπήρξε επίσης μια υπόνοια έμπνευσης από το Bloodborne με τα μεταμορφούμενα όπλα που πειράχτηκαν.

Το Atlas Fallen διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου θα πρέπει να απελευθερώσετε την ανθρωπότητα από την καταπίεση των σκληρών θεών, και όπως φαίνεται στο gameplay, αυτό περιλαμβάνει πολύ hacking, slashing και επιδέξια dodging σε έναν ημι-ανοιχτό κόσμο όπου χρησιμοποιείτε το αμμώδες περιβάλλον προς όφελός σας.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο στυλ παιχνιδιού, παίρνοντας την ουσία των εχθρών σας και χρησιμοποιώντας την για να προσαρμόσετε ένα μοναδικό σύστημα για τον χαρακτήρα σας. Η μεγάλη διαφορά εδώ είναι ότι, σε αντίθεση με τη δουλειά της στη σειρά The Surge, η Deck13 επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι δεν είναι Souls-like και κλίνει περισσότερο προς τη φαντασία της δύναμης του είδους action-RPG, παρόμοια με το Devil May Cry.

Το Atlas Fallen έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου και εκδίδεται από την Focus Interactive, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου σε PS5, Xbox Series X|S και PC. Με την προπαραγγελία θα ξεκλειδώσετε μερικά extras, καθώς θα μπορείτε να εξοπλίσετε νέες πανοπλίες και γάντια ως μέρος του Ruin Rising Pack.

 

Πηγή