Ειδήσεις

Τρομερά επεισόδια στη Νάπολι από οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, 20:44

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στην Νάπολι λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης της τοπικής ομάδας με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τους “16” του Champions League.

Συγκεκριμένα, σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της ιταλικής πόλης όπου σήμερα διεξάγεται ο αγώνας Νάπολι-Άιντραχτ με τους Γερμανούς οπαδούς να προκαλούν σοβαρά επεισόδια.

Όταν είχε γίνει το πρώτο παιχνίδι, στη Φρανκφούρτη, είχαν σημειωθεί μικρής έκτασης επεισόδια στην πόλη, με τη συμμετοχή και οργανωμένων οπαδών της Αταλάντα, οι οποίοι είναι εχθροί με τους Ναπολιτάνους και φίλοι με αυτούς της Άιντραχτ.

Παρά την προσπάθεια των Ναπολιτάνων να μη δώσουν εισιτήρια στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, μετά την παρουσία των δικών τους οπαδών στο πρώτο ματς και σχεδόν 3.000 οπαδοί της γερμανικής ομάδας βρίσκονται στην ιταλική πόλη.

Από νωρίς το μεσημέρι οι οπαδοί της Γερμανικής ομάδας έκαναν βόλτες στις κεντρικές πλατείες της πόλης και κάποια στιγμή ξέσπασε ένταση με τους χούλγικανς να επιτίθενται κατά των αστυνομικών δυνάμεων προκαλώντας φθόρες σε οχήματα και καταστήματα.

𝗔𝗨𝗧𝗢 𝗕𝗥𝗨𝗖𝗜𝗔𝗧𝗘 𝗔 𝗡𝗔𝗣𝗢𝗟𝗜‼️

Tensione altissima a Napoli: gli ultras dell’Eintracht hanno dato fuoco a diversi mezzi, tra questi una volante della Polizia#Napoli #eintracht #sportitalia pic.twitter.com/0eIecrxPht


— Sportitalia (@tvdellosport) March 15, 2023

Piazza del Gesù devastata. Live Napoli SPORTITALIA @tvdellosport 🇩🇪 @BILD #bestie pic.twitter.com/eUyCCBZz7d


— Michele Criscitiello (@MCriscitiello) March 15, 2023

Live Napoli #sportitalia @tvdellosport pic.twitter.com/BD3C9IxBpq


— Michele Criscitiello (@MCriscitiello) March 15, 2023

 

𝗣𝗥𝗢𝗦𝗘𝗚𝗨𝗢𝗡𝗢 𝗚𝗟𝗜 𝗦𝗖𝗢𝗡𝗧𝗥𝗜 𝗔 𝗡𝗔𝗣𝗢𝗟𝗜‼️

Guerriglia totale a Napoli a poche ore dal fischio d’inizio della sfida Champions contro l’Eintracht. Proseguono gli scontri tra la polizia e alcuni gruppi ultras tedeschi #napoli #eintracht #sportitalia pic.twitter.com/cbn4wR1hlK


— Sportitalia (@tvdellosport) March 15, 2023


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023, 20:44



Πηγή