Ειδήσεις

Προσαγωγές για το τεμαχισμένο πτώμα στα σκουπίδια


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023, 02:10

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την διαλεύκανση του φρικτού εγκλήματος με θύμα έναν 30χρονο Ασιάτη,  μετά την αποκάλυψή της σορού του το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Υπενθυμίζεται πως εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ, στα Χανιά, κατά τη διαδικασία διαλογής των αναμεμειγμένων απορριμμάτων βρήκαν ένα ανθρώπινο κεφάλι μέσα σε σακούλα, ενώ ακολούθησαν και άλλα τμήματα του τεμαχισμένου νεκρού.

Ενώ η ταυτότητα του άγνωστου άνδρα, ο οποίος είναι πιθανότητα Ινδός στην καταγωγή, παραμένει άγνωστη, καθώς δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση, οι έρευνες έχουν εστιάσει στην περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς ο δράστης έκανε το λάθος να πετάξει στην ίδια σακούλα αποδείξεις από αγορές σε καφετέρια και ένα μίνι μάρκετ περιοχής ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου.

Τα συγκεκριμένα καταστήματα έχουν ήδη εντοπιστεί  ενώ αξιοποιώντας αυτό το στοιχείο οι Αρχές προσπαθούν με υλικό από κάμερες ασφαλείας να οδηγηθούν στα ίχνη του δολοφόνου, ο οποίος θεωρείται δεδομένο ότι γνώριζε το θύμα του, λόγο της ειδεχθούς φύσης και του τρόπου τέλεσης του συγκεκριμένου εγκλήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων που δεν έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις χωρίς όμως να δίνονται επίσημες πληροφορίες από μεριάς αστυνομίας για την εξέλιξη των ερευνών για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.

Πάντως ο φάκελος της υπόθεσης έχει φύγει από τα Χανιά και τις έρευνες χειρίζονται οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου.

Πηγή: zarpanews.gr 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023, 02:11

Πηγή