Ειδήσεις

Ο Νικ Κέιβ αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021, 10:43

Ο Νικ Κέιβ γνωστοποίησε ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος κατά του Covid-19 στην ιστοσελίδα του «Red Hand Files» μέσω της οποίας καλεί τους θαυμαστές του να υποβάλουν ερωτήσεις ή να καταθέσουν σχόλια, παρατηρήσεις ή εμπνεύσεις και τους απαντά με επιστολές.

Ο 63χρονος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης, συγγραφέας απάντησε σε τρεις ξεχωριστές ερωτήσεις θαυμαστών.

 Ο Πάτρικ από το Σαν Φρανσίσκο υπέβαλε ερώτηση για τον αείμνηστο Χαλ Γουίλνερ, τον Αμερικανό συνθέτη που πέθανε το 2020 από τον Covid-19.

Οι δύο άλλοι θαυμαστές-ο Νίκολας από το Πλάινβιλ και η Σάντρα από το Πόρτλαντ-έκαναν και οι δύο ερωτήσεις σχετικά με το εμβόλιο και τον κορωνοϊό. Ο πρώτος ρώτησε αν ο Νικ Κέιβ έκανε το εμβόλιο κατά του Covid-19, ενώ η δεύτερη ρώτησε αν το φάρμακο «Ivermectin» προφυλάσσει από τη νόσο.

«Έκανα τη δεύτερη δόση στις 26 Μαΐου και τώρα μπορώ να ζήσω σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο κόσμο γνωρίζοντας ότι αν κολλήσω τον Covid-19, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να πεθάνω από αυτόν» έγραψε ο Αυστραλός τραγουδιστής.

«Αισθάνομαι προνομιούχος που ζω σε μια εποχή, κατά την οποία οι επιστήμονες μας είναι σε θέση να αναπτύξουν ένα εμβόλιο για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση μιας πανδημίας και να το κάνουν με τόσο εκπληκτική ταχύτητα» υπογράμμισε ο Νικ Κέιβ.

«Μου φαίνεται ότι είναι μια σημαντική στιγμή στην ιστορία της ιατρικής» επισήμανε.

 Όσον αφορά τη φαρμακευτική ουσία, ο Νικ Κέιβ τόνισε ότι «γνωρίζει λίγα πράγματα για αυτό, εκτός από το ότι η αποτελεσματικότητά του φαίνεται να είναι υποθετική».

 Ο Κέιβ μίλησε επίσης με αγάπη για τον Γουίλνερ, με τον οποίο συνεργάστηκε για ένα άλμπουμ αφιέρωμα στους T-Rex. Ο Γουίλνερ ήταν δημιουργός της διασκευής του τραγουδιού «Cosmic Dancer» για τον Κέιβ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021, 10:47

Πηγή