Ειδήσεις

Χωρίς Μέσι κόντρα σε Χιλή και Κολομβία


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022, 18:35

O ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, άφησε –όπως αναμενόταν-εκτός αποστολής τον Λιονέλ Μέσι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 με τη Χιλή (27/1 εκτός) και την Κολομβία (1/2 εντός), καθώς ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει την ανάρρωσή του από τον Covid-19.

H Aργεντινή έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους τελικούς του Κατάρ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση στον όμιλο των 10 ομάδων της Νότιας Αμερικής.

Ο 34χρονος Μέσι δεν είναι στην ομάδα των 27 παικτών της Αργεντινής, έχοντας να αγωνιστεί με την Παρί ΣΖ από τις 22 Δεκεμβρίου (εναντίον της Λοριάν στη γαλλική Ligue 1).

Ο Μέσι πέρασε την εορταστική περίοδο στην Αργεντινή πριν βγει θετικός στην Covid-19 και προπονήθηκε χωριστά από τους συμπαίκτες του κατά την επιστροφή του στο Παρίσι.

Αντίθετα Παρέδες και Ντι Μαρία από την Παρί Σεν Ζερμέν, κλήθηκαν στην αποστολή της Αργεντινής.

Οι κληθέντες:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Αντράντα (Μοντερέι), Μαρτίνεθ (Άστον Βίλα), Μούσο (Αταλάντα)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μολίνα (Ουντινέζε), Μοντιέλ και Ακούνα (Σεβίλλη), Μαρτίνεθ Κουάρτα (Φιορεντίνα), Πετσέλα (Μπέτις), Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνεθ και Ταλιαφίκο (Άγιαξ)

ΜΕΣΟΙ: Παρέδες (Παρί Σεν Ζερμέν), Ροντρίγες (Μπέτις), Ντε Πολ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λο Σέλσο (Τότεναμ), Γκόμες (Σεβίλλη), Μακ Άλιστερ (Μπράιτον)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γκονζάλες (Φιορεντίνα), Οκάμπος (Σεβίλλη), Μπουεντία (Άστον Βίλα), Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν), Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αλβάρες (Ρίβερ Πλέιτ), Λαουτάρο Μαρτίνεθ και Χοακίν Κορέα (Ίντερ), Ντιμπάλα (Γιουβέντους).

Πηγή