Ειδήσεις

«Έχουμε προσπαθήσει να δούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά δεν τα έχουμε καταφέρει»


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022, 11:40

Ο Λούκα Νίκολα εκ μέρους της UEFA στάθηκε στον Λευτέρη Αυγενάκη και το γεγονός ότι δεν έχει γίνει συνάντηση με την ΕΠΟ για το θέμα του αθλητικού Νόμου και τα προβλήματά του

Ο Νικόλα εκ μέρους της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μίλησε στο περιθώριο της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ σχολιάζοντας πως «θέλω να μεταφέρω τους θερμούς χαιρετισμούς από τον κ. Τσέφεριν και τον κ. Θεοδωρίδη. Θέλω να συγχαρώ τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στη συνέχεια του Europa Conference League. Η ομάδα μου έχασε από τη Μαρσέιγ οπότε θα στηρίζω τον ΠΑΟΚ. Η ΕΠΟ κατάφερε να προχωρήσει την Ολιστική το τελευταίο διάστημα. Η Επιτροπή Συμμόρφωσης είναι πολύ σημαντική και καθοριστική. Να συγχαρώ τα μέλη της Επιτροπής.

Είναι ένα άλλο σημαντικό βήμα. Θα λειτουργεί ως ένας μηχανισμός ελέγχου και θα έχει την εποπτεία σε σχέση με την ΕΠΟ ακόμα και σε θέματα ελέγχου της ακεραιότητας. Έχω εντυπωσιαστεί από το βιογραφικό της προέδρου που γνώρισα. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει. Θέλω να αδράξω την ευκαιρία για να αναφέρω την ανάγκη και άλλων μεταρρυθμίσεων. Ξέρουμε πως δεν έχουν λυθεί τα θέματα σε σχέση με τον αθλητικό Νόμο. Όταν ακούω τοπικές εκλογές (εκλογές Ενώσεων) που να γίνονται με μικρό αριθμό είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί άμεσα. Δυστυχώς οι προσπάθειές μας να δούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού μαζί με τους ανθρώπους της ΕΠΟ δεν έχουν αποτέλεσμα. Δεν τα έχουμε καταφέρει. Όμως μείνετε σίγουροι πως θα επιμείνουμε πάνω σε αυτό».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου έκανε λόγο για «εκλογές μαϊμούδες» με αφορμή Ένωση όπου είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν μόλις εννέα σωματεία από τα 60 και ζήτησε την παρέμβαση της Παγκόσμιας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.  


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022, 11:42

Πηγή