Ειδήσεις

«Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες γράφουν ιστορία, η Πανσπουδαστική Κ.Σ. είναι ξανά πρώτη δύναμη»


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, 04:38

«Στις φοιτητικές εκλογές, χιλιάδες νέοι και νέες έστειλαν μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας με τη σαρωτική επικράτηση της Πανσπουδαστικής!

Με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο 50% των συλλόγων και την τάση στις υπόλοιπες σχολές, η Πανσπουδαστική είναι η μεγάλη νικήτρια των φοιτητικών εκλογών! Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ή να αλλοιώσει τη φωνή της νέας γενιάς, που ακούστηκε πιο δυνατά και με άνοδο της συμμετοχής στις φοιτητικές εκλογές» δήλωσε ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Κωτσαντής.

«Οι φοιτητές άφησαν ξανά την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στη δεύτερη θέση. Η απελπισμένη προσπάθεια της κυβερνητικής παράταξης με όργιο νοθείας, εξαγοράς και ‘μαγειρέματος’ των αποτελεσμάτων, αποδεικνύει τον πανικό και την ήττα της! Το κυβερνητικό σχέδιο διάλυσης των φοιτητικών συλλόγων έπεσε στο κενό. Οι φοιτητές νίκησαν!

Ταυτόχρονα, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες άφησαν στην ανυπαρξία της την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να ‘καταθέσει’ τις ανησυχίες των φοιτητών υπέρ της αναμονής σε σωτήρες και της συνέχισης της αντιλαϊκής πολιτικής με άλλο χρώμα στην κυβέρνηση» αναφέρει στη δήλωσή του ο Θ. Κωτσαντής και καταλήγει:

«Η μεγάλη νίκη της Πανσπουδαστικής είναι μια σαφής προειδοποίηση προς τη σημερινή και κάθε επόμενη κυβέρνηση ότι θα βρει τους φοιτητές αποφασισμένους να αντιμετωπίσουν την επίθεση στα δικαιώματά τους!

Είναι ψήφος εμπιστοσύνης στη μαχητική δράση και λειτουργία των φοιτητικών Συλλόγων! Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, οι χιλιάδες υποψήφιοι με την Πανσπουδαστική Κ.Σ. αναλαμβάνουμε μεγάλη ευθύνη να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη χιλιάδων φοιτητών και φοιτητριών, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να περάσει το φοιτητικό κίνημα στην αντεπίθεση και την κατάκτηση νέων δικαιωμάτων!

Συνεχίζουμε μαζί! Κάναμε το βήμα! Στις βουλευτικές εκλογές στις 21 Μάη να κάνουμε το άλμα!

Η νίκη των φοιτητών κρύβει μέσα της μια μεγάλη δυναμική, ικανή να εμπνεύσει χιλιάδες ανθρώπους να επιλέξουν το δρόμο της αμφισβήτησης και του αγώνα για να έρθουν τα πράγματα «αλλιώς».

Να δυναμώσει το ΚΚΕ που είναι το μοναδικό αντίπαλο δέος την πολιτική του «πάμε κι όπου βγει» όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα! Σε όλες τις κάλπες η νεολαία έχει μία επιλογή: Να δυναμώσει η αλήθεια, ο αγώνας, η αμφισβήτηση!

«Μόνοι τους και όλοι μας» με δυνατό ΚΚΕ!».

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023, 04:38

Πηγή