Ειδήσεις

«Ο Πέδρι μπορεί να σημαδέψει μία εποχή»


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Απριλίου 2022, 19:11

Ο Ροναλντίνιο έπλεξε το εγκώμιο του Πέδρι. «Μπορεί να σημαδέψει μια εποχή, το αποδεικνύει και ελπίζω να το κάνει», είπε ο διάσημος Βραζιλιάνος που βρέθηκε στη Βαρκελώνη προκειμένου να παρουσιάσει παρουσιάσει το βιντεοπαιχνίδι Metasoccer, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Καταλωνίας Mundo Deportivo.

Ο Ροναλντίνιο συνέκρινε επίσης την τρέχουσα σεζόν της Μπαρτσελόνα με την πρώτη του στο Camp Nou και παραδέχτηκε ότι «είναι λίγο παρόμοια, και εμείς ξεκινήσαμε επίσης άσχημα και επιστρέψαμε, ελπίζω ότι μπορούν να κάνουν το ίδιο».

Σχετικά με την παρουσία του Τσάβι στον πάγκο, διαβεβαίωσε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος για τον Τσάβι και για όλα όσα κάνει, ελπίζω να δώσει στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα πολλή χαρά».

Για τον Ντεμπελέ είπε ότι «η Μπαρτσελόνα για μένα είναι η καλύτερη στον κόσμο και λίγοι παίκτες μπορούν να πουν ότι παίζουν εκεί, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να παίξεις», ενώ για την πιθανή μεταγραφή του Ραφίνια από τη Λιντς σημείωσε ότι «θα ήθελα πολύ να έρθει, έχει πολύ ποιότητα, θα ταίριαζε στη LaLiga και αν έρθει να παίξει εδώ, θα ήταν καλό για την Μπαρτσελόνα».

Μιλώντας για τον Μέσι σχολίασε ότι «για μένα ήταν μια έκπληξη η αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, αλλά είναι σπουδαίος φίλος και το σημαντικό είναι να είναι χαρούμενος».

Όταν ρωτήθηκε για τους παίκτες που θαυμάζει αυτή τη στιγμή, ανέφερε τους τρεις επιθετικούς της Παρί Σεν Ζερμέν:

«Οι παίκτες που μου αρέσει να παρακολουθώ είναι ο Μέσι, ο Εμπαπέ, ο Νεϊμάρ», ενώ πρόσθεσε μιλώντας για τον Εμπαπέ, με τον οποίος βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο Παρίσι, ότι «αυτό που θέλω είναι να είναι ευτυχισμένος ο Εμπαπέ. Δεν έχει σημασία πού είναι, παίζει ήδη σε έναν από τους μεγάλους συλλόγους, για μένα έχει σημασία να τον βλέπω χαρούμενο».


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Απριλίου 2022, 19:13

Πηγή