Τεχνολογία

Νιώστε δυνατό ήχο μέσα από το νέο XBOOM Go της LG


23 Mar Νιώστε δυνατό ήχο μέσα από το νέο XBOOM Go της LG

Posted at 12:28h
in GADGET
by Soustas

Το νέο ασύρματο ηχείο XBOOM Go XG7 της LG σχεδιάστηκε για να προσφέρει εξαιρετικό ήχο, με βαθύ μπάσο και δυνατό ήχο μαζί, με την τελευταία τεχνολογία ήχου της LG. Οι ολοκαίνουργιες μονάδες ήχου προσφέρουν έναν εντελώς νέο δυνατό ήχο με τη βοήθεια της τεχνολογίας της LG.

Με Woofer τύπου track το οποίο παράγει βαθύ μπάσο και το Dome Tweeter που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί καθαρό ήχο υψηλών συχνοτήτων, το LG XBOOM Go XG7 εντυπωσιάζει.

Έχει ισχυρή απόδοση 30W και αλγόριθμο ενίσχυσης του μπάσου και επιτρέπει ακρόαση που κάνει την κάθε νότα μπάσου ακόμα πιο ξεχωριστή, ακόμα και όταν η μουσική είναι χαμηλά. Διαθέτει επίσης Sound Boost το οποίο με ένα πάτημα θα διευρύνει το ηχητικό πεδίο και θα παίξει τη μουσική δυνατά για μεγαλύτερη διασκέδαση. Με το LG XBOOM Go XG7 μπορείτε να αφεθείτε στον ρυθμό και να απολαμβάνετε μια ανεβασμένη εμπειρία ήχου.

Με διάρκεια μπαταρίας 24 ωρών[1], η μουσική δεν θα σταματήσει να παίζει όπου και εάν βρίσκεστε, μέχρι την επόμενη ημέρα, ενώ μπορείτε να φορτίσετε ακόμα και το κινητό σας. Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε χωρίς κανένα άγχος, αφού το ηχείο χάρη στην προστασία IP67[2], αντέχει στο νερό και τη σκόνη, ώστε να μπορεί να παίζει μουσική όσο και όπου θέλετε.

Το LG XBOOM Go XG7 θα δώσει χρώμα σε κάθε μουσική, αφού διαθέτει μια διευρυμένη επιλογή 16 εκατομμυρίων χρωμάτων για να μπορείτε να αναπαράγετε κάθε τραγούδι μαζί με κάθε χρώμα, για μια εμπλουτισμένη εμπειρία μουσικής. Αντίστοιχα, μέσω της εφαρμογής XBOOM App, το Light Studio, θα δώσει στην κάθε στιγμή ένα χρώμα, έναν ήχο. Απολαύστε τον φωτισμό και τη μουσική που ταιριάζει στη διάθεσή σας.

Τέλος, μέσω του LG XBOOM Go δεν θα χάσετε ξανά καμία εισερχόμενη κλήση από το κινητό αφού κάθε φορά που θα χτυπάει το τηλέφωνό σας το ηχείο παίζει μουσική ενώ μπορείτε να απαντάτε τις κλήσεις σας σε ανοιχτή ακρόαση.

Παίξτε μουσική, ανεβάστε τη διάθεση και νιώστε τον δυνατό ήχο με το LG XBOOM Go.

[1]Η 24ωρη διάρκεια μπαταρίας βασίζεται στη χρήση του ηχείου με ένταση στο 50% και χωρίς φωτισμό. Με βάση τη δική μας αξιολόγηση της πηγής ήχου. Ο ήχος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον χρήσης του χρήστη.

[2]Η βαθμολογία IP67 είναι συνδυασμός των IP6X και IPX7. IP6X σημαίνει στεγανό σε σκόνη, ώστε να μην εισχωρεί σκόνη, και πλήρη προστασία από επαφή.IPX7 είναι η προστασία από τις επιπτώσεις της βύθισης στο νερό, με βάση τις συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε νερό έως και 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα.

Πηγή