Τεχνολογία

Νέο patch για το Truck Driver μέσα στον Μάιο




05 May Νέο patch για το Truck Driver μέσα στον Μάιο

Posted at 11:32h
in GAMES
by Soustas

Το παιχνίδι οδήγησης φορτηγών, Truck Driver, αποκτά νέο patch τον Μάιο στο PlayStation 4 και στο Xbox One. Η έκδοση του Nintendo Switch θα περιλαμβάνει το ανανεωμένο περιεχόμενο όταν θα κυκλοφορήσει. Το έκτο patch του παιχνιδιού περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης και μια αναβάθμιση της Unity Engine ανάμεσα σε άλλα. Μάλιστα, η SOEDESCO δημοσίευσε και ένα νέο video που περιγράφει με λεπτομέρεια τις αλλαγές του patch.

Η πορεία της βελτίωσης

Το νέο patch προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις τα οχήματα και στους πεζούς που ελέγχει η τεχνητή νοημοσύνη. Η βάση για την ολοκληρωτική αλλαγή του συστήματος της τεχνητής νοημοσύνης έχει εφαρμοστεί και αυτό έχει ως αποτέλεσμα πιο ρεαλιστική συμπεριφορά από την τεχνητή νοημοσύνη. Επιπλέον, οι πεζοί στο Truck Driver διασχίζουν πλέον τους δρόμους και αντιδρούν στην κίνηση. Το νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης θα βελτιωθεί ακόμα πιο πολύ στο μέλλον. Θα ακολουθήσουν κι άλλες προσθήκες, όπως νέα οχήματα για την τεχνητή νοημοσύνη και άλλα. Σε αυτό το patch, η Unity Engine αναβαθμίστηκε από την έκδοση 2017.4 στην έκδοση 2019.2. Τα frame rates έγιναν πιο ομαλά, με λιγότερα stutters κι έτσι είναι εύκολο να προστεθούν νέα χαρακτηριστικά και περιεχόμενο από το στούντιο ανάπτυξης Kokku. Επιπλέον, το patch περιλαμβάνει δύο νέα γκαράζ που μπορεί να αγοράσει ο παίκτης, ένα slider ευαισθησίας του force feedback, αρκετές βελτιώσεις στο user interface και κάποιες μικρότερης σημασίας διορθώσεις.

Τι είναι το Truck Driver

Όταν κληρονομείτε ένα φορτηγό από τον πατέρα σας, εκμεταλλεύεστε την ευκαιρία και μετακομίζετε σε μια νέα πόλη. Εδώ, είναι στο δικό σας χέρι να γίνετε γνωστοί και να κερδίσετε τον σεβασμό της τοπικής κοινότητας. Οδηγήστε σε έναν ανοιχτό προς εξερεύνηση κόσμο, συνεργαστείτε με κάθε είδος ανθρώπου, από εργολάβους μέχρι ξυλουργούς και τιμήστε τον πατέρα σας ως οδηγοί φορτηγού!

Βασικά Χαρακτηριστικά

Απολαύστε την εμπειρία της οδήγησης φορτηγού επικεντρωμένοι στην καριέρα σας
Χτίστε ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινότητα εκτελώντας εργασίες
Προσαρμόστε το φορτηγό στο δικό σας γούστο με δεκάδες ανταλλακτικά
Οδηγήστε μέσα από ποικίλα τοπία και ενδιαφέρουσες τοποθεσίες
Like this:

Like Loading…



Source link